דרוש מידע מטפלות פרטיות

• הוסף לסימניות
לפי ההודעות שלך נשמע שהיו כמה חריגות.. את עדין סומכת עליה? (ההסמקה, המעולף.. וכו...)
מסקרן...
המעולף היה אצל מטפלת פרטית אחרת שכולם בעגלות..
העברתי למשפחתון ושם היו גם כמה חריגות,
אין עגלה..היא עובדת אצלי והחוק אוסר שילד יהיה בעגלה
ושראיתי שהיא לא ממושמעת פשוט לא הבאתי עגלה
ועוד כהנה וכהנה היא מבוגרת ואני צעירה וחשבה לעשות מה שהיא רוצה ..

• הוסף לסימניות
את האמת אני קוראת כאן חלק מההודעות ואני די בהלם....
נכון שקורה מקרים וצריך לגלות ערנו ותשימת לב אבל מפה להשמיץ ולחשוד עכשיו בכל מטפלת????!!!!!!!!!
לשים מכשיר ההזנה כדי לראות עם הכל בסדר?????
קודם כל מכשיר ההזנה לא באמת נותן מידע צריך מצלמות ...
אבל יש סיטואציות שהילדים יותר עצבניים וזה מין דיבוק כזה אצל כל הילדים ולכן כולם צורחים......
מטפלת עובדת קשה בעבודה לא מתגמלת...
וכן יש פעמים רבות שהורי שוכחים את הילדים שלהם אצל המטפלת......

• הוסף לסימניות
לגבי ילד צורח -
יש לנו בבנין משפחה שיש להם עשרה ילדים, כולם נולדו רגועים ושלווים,
בקושי היינו שומעים שיש שם תינוק, תמיד או ישנו או בהו בדממה, אבל תמיד שקט
משפחה מסודרת, חמודה, מאורגנת, ממש משפחה לתפארת.

לפני כשנתיים נולדה להם ילדה שלקחה את הצרחות של כל הילדים גם יחד,
ובפרט שיש לה קול בס עבה מאד.
לא מפסיקה לבכות [גם לא על הידים]

מה שההורים לא עושים היא ממשיכה לבכות,
אחרי עשרות בדיקות, איבחונים, טיפולים, וכל מה שרק אפשר -
אמר להם רופא אחד [פרטי] אין מה לעשות יש ילדים שבוכים יותר.

לפחות בלילה היא התחילה לישון וההורים לא קמים טרוטים ואקווה שתגדל קצת [בשבילם, אני לא שומע ....]

ונקודה נוספת, רמת החשדנות כלפי המטפלת קצת מפריעה לי, הרי ביררתם, אתם מכירים, אתם רואים שהילד חוזר ללא סימני אלימות וללא חתכים ופצעים, אז קצת בוכה ... האם בבית אתם דואגים שהילד לא יבכה לרגע? ואם יש כמה ילדים וכל אחד בוכה בשעה אחרת אז גם רמת החשד והחשש עולה?

תבררו, תבדקו שהיא אשה רגועה, טובה, מסודרת, נחמדה ואוהבת,
ואחרי שכבר שלחתם תתפללו, ותבדקו אבל מרחוק ולא בצורה חשדנית כל כך,

• הוסף לסימניות
בלת''ק חלקי.
מנסיון - יכולה להיות מטפלת מקסימה, שעושה את תפקידה נאמנה, ולילד מסוים לא טוב אצלה.

כשהבת שלי היתה בת 8 חודשים, היה נראה לי שהיא חוזרת רעבה ולא טוב לה.
דיברתי עם המטפלת וביקשתי ממנה לתאר לי מה הילדה עושה במהלך היום.... ושאלתי אותה באיזו צורה היא מביאה לה לאכול. אז היא סיפרה לי שהילדה לא מוכנה לקבל בקבוק מהידיים שלה, אז היא מביאה לה בעגלה.
אז נאמר שלא קרה כלום, וזה לא עילה להחליף מטפלת, אבל זה כן סיבה להשאר עם יד על הדופק.
חיכינו כמה ימים, ושוב הלכתי למטפלת... והתברר לי שבכל פעם שהילדה רואה אותה היא מכסה את הפנים שלה עם שמיכה עד שהיא זזה ממנה.
למחרת הילדה כבר לא הלכה אליה! היא היתה מטפלת מקסימה, אבל לבת שלי לא היה טוב.

ילדה נוספת ששלחנו לגנון פרטי אחרי הרבה המלצות היתה מפתחת חום כל שני וחמישי, מילדה פורחת נהייתה ילדה עצבנית....
אין לי מילה רעה לומר על הגננת, לילדה לא היה טוב, אז העברנו.

פעם אמרתי למטפלת של אחת הבנות שלי שאני שולחת עם מכנסיים לבנות - אני מצפה שהיא תחזור מלוכלכת (תינוקת זוחלת שחזרה הביתה עם מכנסיים לבנות נקיות - זה אומר שלא היתה על הרצפה כל הבוקר, לא?)
אז היא הראתה לי שיש לה מכנסי זחילה לכל הילדים כדי שיחזרו הביתה נקיים.

בקיצור, הכלל בחיים - כבדהו וחשדהו.
הן, (כולל מטפלות, גננות, מורות.... כל אנשי החינוך) עובדות קשה, ומותר , ויותר מזה - חובה! להעריך במילים טובות, במכתבים....
לא סותר שלמען ילדינו חובה עלינו להיות עם יד על הדופק שטוב לילד,
אבל לא לחפש את המטפלת בפינה, ולא להפוך את הזבוב לפיל.
ואם משהו מפריע לנו - מותר לדבר ולבקש.

יצא ארוך מדי, מצטערת.

• הוסף לסימניות
ונקודה נוספת, רמת החשדנות כלפי המטפלת קצת מפריעה לי, הרי ביררתם, אתם מכירים, אתם רואים שהילד חוזר ללא סימני אלימות וללא חתכים ופצעים, אז קצת בוכה ... האם בבית אתם דואגים שהילד לא יבכה לרגע? ואם יש כמה ילדים וכל אחד בוכה בשעה אחרת אז גם רמת החשד והחשש עולה?
מה לעשות שקורים מקרים לא נעימים?
לפעים יש כאלו שאין להם את זה, או שפשוט אין להן סבלנות וצריכות איזה שהיא הכנסה
או כל מיני בעיות אחרות
אומנם זה לא נובע מרוע חלילה
אבל בתור הורים זה התפקיד שלנו
השנים האלו זה הבסיס שלהם להכל
והם צריכים מטפלת חמה ורגועה שתכיל אותם

• הוסף לסימניות
והם צריכים מטפלת חמה ורגועה שתכיל אותם
בשביל זה בודקים לפני, ולא שולחים לכל מי שפרסמה מודעה ברחוב,
אבל אם שמעת מהורים שהיו מרוצים, שהילד היה רגוע, נקי, ושמח.
ואת פוגשת את המטפלת והיא אשה טובה ורגועה,
לא ביום נהפכים להיות רעים.

• הוסף לסימניות
חס ושלום לא רעים
אבל קורה שאנשים עוברים דברים וזה משליך על המטפלת
וזה מתבטא בחוסר סבלנו וחוסר יחס
אנחנו בנ"א קורה
אבל זה בד"כ או משהו רגעי שאז אין שום סיבה להחליט שהיא כבר לא טובה
או שיש סימנים מחשידים כשנמצאים בקשר רצוף עם המטפלת.
(לא רק אם התינוק ממשיך ללכת בשמחה, אלא כשמדברים ומתעניינים רואים שמשהו לא טוב, שהיא השתנתה וכו')
אחרי שבררו על מטפלת וראו שהיא טובה ועברו את התקופה הראשונה לראות שהתינוק מסתגל אליה
אין שום סיבה בעולם להיות כל הזמן דרוכים ובחשש שאולי המטפלת כבר לא טובה ולא סבלנית ואולי ח"ו היא מתעללת בילד וכו'.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות בחכמה
אני אמרתי לה שחשוב לי שהילד לא יהיה בעגלה ואני חושבת להפסיק להביא עגלה
והיא נפגעה קשות
בוקר אחד שבעלך יחזיר את העגלה כי את הולכת לכבס אותה, ולמחרת עדין לא התיבשה.
בערב פסח כשהעגלה שלי לא התיבשה הבאתי את הילדה בבימבה עם ידית ארוכה.
(היא במעון, לא במטפלת, אבל האופציה).
היא בת שנה ו4, ויש לה בערך 6 ילדים בקבוצה. איך אפשר 12 בכזה גיל?

• הוסף לסימניות
מה שההורים לא עושים היא ממשיכה לבכות,
אחרי עשרות בדיקות, איבחונים, טיפולים, וכל מה שרק אפשר -
אמר להם רופא אחד [פרטי] אין מה לעשות יש ילדים שבוכים יותר.
יש לי תינוקת כזו. שלא גמרה לבכות.
וגם לי רופאי ילדים אמרו שאין לה שום בעיה ושמותר לתנוקות לבכות...
אבל אז הומלץ לי על ללכת לאוסטאופת מומחה.
האוסטאופת איבחן 'רפלוקס סמוי' - כלומר, האוכל עולה מהקיבה וצורב לתינוקת, אבל לא מגיע לפליטה ולכן קשה לעלות עליו.
וראו זה פלא - לאחר 3 ימים מהטיפול שלו+דיאטה רצינית שהוא נתן לי (כדי שהחלב לא יהיה חומצי) - קבלתי תינוקת חדשה. רגועה, חייכנית.
המטפלת אומרת שהיא הילדה הכי רגועה שהיא הכירה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי תינוקת כזו. שלא גמרה לבכות.
וגם לי רופאי ילדים אמרו שאין לה שום בעיה ושמותר לתנוקות לבכות...
אבל אז הומלץ לי על ללכת לאוסטאופת מומחה.
האוסטאופת איבחן 'רפלוקס סמוי' - כלומר, האוכל עולה מהקיבה וצורב לתינוקת, אבל לא מגיע לפליטה ולכן קשה לעלות עליו.
וראו זה פלא - לאחר 3 ימים מהטיפול שלו+דיאטה רצינית שהוא נתן לי (כדי שהחלב לא יהיה חומצי) - קבלתי תינוקת חדשה. רגועה, חייכנית.
המטפלת אומרת שהיא הילדה הכי רגועה שהיא הכירה!!!
גם אני מכירה סיפור דומה
לאחיינית שלי היה שריר תפוס מהלידה, אחרי טיפול אצל אוסטאופט פתאום היא התחילה לחייך...
תינוק לא בוכה סתם
תמיד יש סיבה

• הוסף לסימניות
למה את מזלזלת?
ממש לא מזלזל, להפך - עזרנו להם להשיג רופאים שפחות ידועים,
דאגנו יחד איתם בכל רגע, הכאב של ההורים כשהילד/ה בוכים בלי הפסקה הוא לא ניתן לתיאור,
גם האם לילדה כואב ואם כן איך אפשר לעזור לה.
וגם שההורים לא יכולים לישון או להחליף ראש.

כל מה שאמרתי הוא שיש ילדים שבוכים יותר מאחרים. ולפעמים אין הרבה מה לעשות,

ברוך השם זכינו שילדינו לא היו בכיינים גדולים, בס"ד ממש,
אבל לא לכולם זה כך, וזאת הייתה כוונתי.

כמובן ללא טיפת זלזול,. ח''ו [ימי ספירת העומר עכשיו, לא בדיוק מתאים]

• הוסף לסימניות
מה קרה
למה את מזלזלת?
אני לא בטוחה שזה טון מזלזל.
אני דווקא קראתי את זה בהומור..
גם לי עד היום אין מושג מה זה בדיוק 'אוסטאופתיה' ואיך היא עוזרת... :)
ואני עדיין שולחת כל מי שזז בסביבתי ויש לו תינוק צרחן אליו...

• הוסף לסימניות

הקלה במרחק נגיעה – הכל על אוסטאופתיה​

לפעמים שתי ידיים, זה כל מה שצריך כדי להחזיר לגוף את היכולת לרפא את עצמו. אוסטאופתיה היא שיטת טיפול יעילה מאוד לטיפול במגוון רחב מאוד של כאבים – ראש, צוואר, גב, מחזור ועוד, והיא ומתאימה גם לתינוקות רכים וגם למבוגרים

מהי אסותאופטיה?​

זוהי שיטת ריפוי שפותחה בארה"ב כבר במאה ה־19 שבה הטיפולים מתבססים על פיזיולוגיית התנועה ופעולות ידניות, המטפלים נעזרים בשתי הידיים שלהם ותו לא. המטרה בטיפולים האלו היא להסיר את החסמים המכניים שמפריעים לגוף שלנו לממש את יכולת הריפוי העצמי שלו וכך להחזיר לגוף את התפקוד ואת התנועתיות ולטפל גם בכאבים.

העיקרון שעל פיו מתבססת השיטה היא היכולת לאבחן מה גורם לשיבוש התנועתי או הכאבים, זה יכול להיות כתוצאה מפגם גנטי או מולד, טראומה, מחלה או מהרגלי תנועה לקויים. בסוף התהליך הטיפול אמור לשפר את תהליך הריפוי העצמי של הגוף.

השיטה נחשבת יעילה מאוד גם בתינוקות ובילדים, והיא יכולה לסייע בהתמודדות עם גזים (קוליק) או טורטיקוליס שבו הראש של התינוק נוטה לאחד הצדדים, גם מבוגרים יוכלו לטפל בבעיות ובכאבים בג ובצוואר, בבעיות במערכת העיכול, מיגרנות, ועוד.
(שרותי בריאות כללית)

היה לי קרוב מישפחה שהילד שלו צרח ולא הבינו מה הסיפור הלכו לדוקטור רייז מבני ברק והוא גילה שהשרירים של התינוק היו תפוסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה