מטפלת באלעד

• הוסף לסימניות
אני עומדת להתחיל בעבודה בעיר אלעד אחרי חופשת לידה,

רשמתי את התינוקת למטפלת מקסימה בב"ב עיר מגוריי,
אך כעת לאחר בדיקת אמצעי התחבורה עולה בדעתי שאולי כדי לי לחפש מטפלת סמוך למקום העבודה שלי באלעד וכך לחסוך את כאב הראש איך אצליח להגיע עד 14:00 חזרה לב"ב,

אני עומדת לעבוד ברחוב יוסף קארו, אולי מישהי/מישהו מכירים מטפלת טובה באזור זה לגיל שלושה חודשים, שעובדת גם בימי שישי, מחירים סבירים

אשמח לעזרתכם!!!!

• הוסף לסימניות
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מנסיון כדאי לך לחשוב על זה שוב.
אני מתגוררת באלעד ובזמנו שילדתי את בני הגדול עבדתי בב"ב.
מצאתי מטפלת בב"ב ונסעתי איתו כל יום.
זה היה מאוד קשה! ולאחר שהפסקתי עם זה בערך כשהוא היה בן שנה, הבנתי עד כמה עשיתי טעות.
אמנם כסף זה חוסך אך הנסיעות הרבה יותר קשות. ומסכן הילד בחום ובקור, ברוחות עזות ובגשמים טלטלתי אותו באוטובוסים. כולל זמן ההמתנה בתחנה שגם לא קל בכלל.
בקיצור, תחשבי על זה שוב אם אכן בדבר כדאי לך.

• הוסף לסימניות
בהלוך בעלי מביא אותי עם רכב-כך שזה לא בעיה, וחזור-יהיה בסדר, יש לה עגלת אמבטיה מגננת וטובה שמתקפלת עם האמבטיה,

בקיצור עכשיו חסר לי רק מטפלת

אשמח לעזרתכם, אפשר כמובן גם באישי

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
קיבלתי כל מיני רעיונות באישי, בינתיים לא מצאתי

אשמח ממש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה