עדיף שתפנה לבית חם או עזר מציון ותסביר את המצב, אולי יעזרו לה עם סבסוד או משהו.חברה שלי חייבת מטפלת רגשית טובה אבל אין לה כסף לשלם...
יש מישהי שעובדת דרך המייל או משהו כזה?
למטפלת רגשית?במאוחדת שיא דרך הקופה. עד 15 מפגשים בסכום סמלי.
כן.למטפלת רגשית?
לכל אחד או רק למי שיש ביטוח משלים?פסיכיאטר בקופת חולים זה 20 שח לרבעון...
וכדאי לעשות הערכה מלאה כדי להתאים תוכנית טיפול מיטבית (בנוסף לזה שלא פעם הסיבה היא פיזית, יש לא מעט הפרעות פיזיות שיכולות "לחקות" מצבים נפשיים)
מאוחדת שיא. אני לא חושבת שיש תקופת המתנה. (אולי כן....)לכל אחד או רק למי שיש ביטוח משלים?
לא הבנתי את התשובהמאוחדת שיא. אני לא חושבת שיש תקופת המתנה. (אולי כן....)
אם יש לך מאוחדת שיא, את יכולה לקבל 15 טיפולים עם מטפלת רגשית.לא הבנתי את התשובה
כל אחד,לכל אחד או רק למי שיש ביטוח משלים?
כל מילה פנינה!!!!השכנה שלי מחפשת רופא לניתוח לב אבל אין לה כסף לשלם
מכירים רופא זול????
איך אמר לי איש חינוך מקצועי ותורני - בדברים האלה הולכים רק על הגדולים ביותר
זה דיני נפשות והוא אמר שצריך אפילו לקבץ נדבות בבית הכנסת עבור כזה דבר. (ושמעתי דעה - לא בדקתי
שמותר להשתמש בכספי מעשר לטיפולים רגשיים)
מדויק!השכנה שלי מחפשת רופא לניתוח לב אבל אין לה כסף לשלם
מכירים רופא זול????
איך אמר לי איש חינוך מקצועי ותורני - בדברים האלה הולכים רק על הגדולים ביותר
זה דיני נפשות והוא אמר שצריך אפילו לקבץ נדבות בבית הכנסת עבור כזה דבר. (ושמעתי דעה - לא בדקתי
שמותר להשתמש בכספי מעשר לטיפולים רגשיים)
והתחנות האלו בדכ מומלצות כי יש בהם מטפלים/מטפלות סופר מקצועיים! לא כאלו שלמדו 3 חודשים וכבר רצים לטפל אלא כאלו עם נסיון טיפולי מאוד ארוךישנם מרכזי טיפול עירוניים - תחנות לטיפול במשפחה.
הטיפול בעלות מוזלת ממש
אם היא גרה בעיר חרדית המטפלים גם מונגשים תרבותית.
יש בהם גם סטודנטים בשנה ג'יש בהם מטפלים/מטפלות סופר מקצועיים! לא כאלו שלמדו 3 חודשים וכבר רצים לטפל אלא כאלו עם נסיון טיפולי מאוד ארוך
נכון מאדיש בהם גם סטודנטים בשנה ג'
אבל הם מקבלים הדרכה צמודה
וזה ודאי עדיף מכלום או מהימנעות מטיפול כי הוא יקר לכיס ומישהו פמפם שרק היקר שווה, ואז מי שידו אינה משגת מוותר על טיפול...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים