דרוש מידע מטפלת ברמת שלמה

• הוסף לסימניות
פספסתי את הרישום למעונות ולמשפחתונים לשנה הבאה והכל כבר תפוס.
מישהו יודע על מטפלת טובה באזור שטפנשט רמת שלמה?

• הוסף לסימניות
יש לעוד מישהיא מידע על מטפלות או משפחתונים ברמת שלמה אזור גודלקנופף?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול:)
מחפשת מטפלת באיזור טולדנו

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע באזור חזון איש- טולינדו

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם באזור הזה אולי מישהי מכירה?
דחוףףףףףףף מאד!!

• הוסף לסימניות

לתפעול
זה מתכון מעולה לעוגת שמרים עסיסית

בבקשה (ק"ש)
זה המוכר הכי זול כרגע באלי אקספרס.

ואגב, יש לי גמ"ח למכירה והשאלה של כל סוגי המשאבות, וכל פעם אחרי כמה זמן אני מתקשרת לשמוע המלצות או דיס, ואף פעם לא קיבלתי תלונות על המשאבות של עלי...

קופצת על האשכול:)
מחפשת מטפלת באיזור טולדנו

אשמח לדעת לגבי יבלות לא ויראליות בכפות הרגליים,
האם יש מה לעשות חוץ מצריבה?

למתי?
ואיזה גילאים?
חמישה חודשים אני מחפשת

• הוסף לסימניות
מקפיץ,
אנחנו צריכים דחוף מ7.20 בבוקר, יש דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה