עזרה מטפלת / פסיכולוגית מירושלים

• הוסף לסימניות
שלום.
אני מחפשת פסיכולוגית / מטפלת cbt או dbt או כל דבר שיכול לעזור לאישה נשואה עם ילדים העא מאד מוכשרת ואיכותית אבל עם החיים והקשיים שעוברת יש לה המון חרדות ודיכאון עזבה את העבודה וממש זקוקה ליעוץ ועזרה.
אשמח מאד לכל המלצה.
תזכו למצוות ותבורכו מין בשמים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציע לפנות לפלא יועץ בין השעה 3-7אחר הצהריים
זה אירגון עם המלצות של כל הרבנים
025827080

• הוסף לסימניות
שלום.
אני מחפשת פסיכולוגית / מטפלת cbt או dbt או כל דבר שיכול לעזור לאישה נשואה עם ילדים העא מאד מוכשרת ואיכותית אבל עם החיים והקשיים שעוברת יש לה המון חרדות ודיכאון עזבה את העבודה וממש זקוקה ליעוץ ועזרה.
אשמח מאד לכל המלצה.
תזכו למצוות ותבורכו מין בשמים.
אני יכולה להמליץ לך מניסיון אישי על מטפלת , שמה רחל כאהן הופניתי אליה ע"י מנהלת מאוחדת בירושלים שהמליצה לי בחום עליה, ומה אומר לך ראיתי מקציעות והבנה, פשוט מלאכית,
(אני חייבת לומר שזה לאחר שהייתי אצל מטפלת אחרת אשר לצערי גם לא הועיל לי כלום וגם הוצאתי הרבה כסף לצערי, אך ב"ה הגעתי לכתובת ואפשר לומר שבס"ד היא הייתה שליחה טובה)
הטלפון שלה 0533155548

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה