עמית לוייייי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
היי מחפשת מטפלת רגשית טובה ממש לבחורה בת 20 מעדיפה שיטה עם רוחניות
אשמח להמלצות יעזור לי ממש
לא פירטת כלום.היי מחפשת מטפלת רגשית טובה ממש לבחורה בת 20 מעדיפה שיטה עם רוחניות
רוצה להוסיף שאם מדובר בטראומה הנ"ל יש אפשרות לקבל טיפול מקצועי חינם במרכזים יעודיים שמשרד הרווחה מפעיל ברחבי הארץ.במידה ומדובר בטראומה הקשורה למוגנות יש לבדוק שלמטפלת יש הכשרה לטיפול בתחום.
שמתי לב, וגם יש לי סתם הערה, יש שם המלצה מאשת מקצוע שהיא עם תואר שני מטפלת באומנות וכותבת על עצמה "אני פסיכולוגית",@אמונה תמימה נכנסתי לאתר של המדוברת
לא מוזכר כלל ההכשרה המקצועית שלה ואפילו לא ברמז
כמו שרווח בציבור שלנו
אנשים מטפלים בנפש במינימום הכשרה
יש לתת על זה את הדעת
למי שכמובן הנפש שלו יקרה וחשובה לו
יתאמץ ללכת לאנשי מקצוע שלמדו קצת יותר מקורס של חצי שנה שנה
אישית אני מכירה אותה והיא ממש לא למדה חצי שנה שנה,@אמונה תמימה נכנסתי לאתר של המדוברת
לא מוזכר כלל ההכשרה המקצועית שלה ואפילו לא ברמז
כמו שרווח בציבור שלנו
אנשים מטפלים בנפש במינימום הכשרה
יש לתת על זה את הדעת
למי שכמובן הנפש שלו יקרה וחשובה לו
יתאמץ ללכת לאנשי מקצוע שלמדו קצת יותר מקורס של חצי שנה שנה
יש לה תואר שני בפסיכותרפיה,שמתי לב, וגם יש לי סתם הערה, יש שם המלצה מאשת מקצוע שהיא עם תואר שני מטפלת באומנות וכותבת על עצמה "אני פסיכולוגית",
צריך לתקן
בשפה המקצועית תואר שני בפסיכולוגיה נקרא פסיכולוגית.יש לה תואר שני בפסיכותרפיה,
ובשפה המקצועית זה נקרא פסיכולוגית.
מצד אחד יש לה מה לומר על הלימודים האקדמיים אבל המלצות היא רוצה מהם.יש לה תואר שני בפסיכותרפיה,
ובשפה המקצועית זה נקרא פסיכולוגית.
פסיכולוגית חינוכית לא מוסמכת לטפלפסיכולוגית חינוכית מוסמכת גם לטפל במבוגרים?
קיבלתי המלצות על מישהי
בהכשרתה היא פסיכולוגית חינוכית
בטוח?פסיכולוגית חינוכית לא מוסמכת לטפל
גם לא בילדים
זה לא נכוןפסיכולוגית חינוכית לא מוסמכת לטפל
גם לא בילדים
בכל זאת אם כבר משלמים ומתאמצים ללכת לפסיכולוגית, אז ברור קלינית.זה לא נכון
יכול להיות שאני טועהזה לא נכון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים