דרוש מידע מטפל רגשי לילד בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה למטפל רגשי מעולה לילד בן 7
בירושלים
כמו"כ קיבלתי המלצה על אוריאל בלמס, אשמח לקבל המלצות או דיס המלצות באישי.
תודה!

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה עניין, ולאיזה טיפול אתם מתכוונים,

טיפול ריגשי מבחינתכם = תרפיה כלשהי? פסיכולוג? CBT?

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה עניין, ולאיזה טיפול אתם מתכוונים,

טיפול ריגשי מבחינתכם = תרפיה כלשהי? פסיכולוג? CBT?
האמת שאני לא ממש יודעת מה הוא צריך, אולי את תדעי לכוון אותי.
עיקר המטרה שלי היא טיפול בהרטבת יום- מאז החגים הוא חוזר מהחיידר כמעט כל יום רטוב. (השנה התחיל ללמוד עד 4)
וגם קצת קושי חברתי וחוסר ביטחון עצמי.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להתערב לך יותר מידי, אבל נקודה שעלתה לי: אולי יש לו בעיה טכנית להתפנות שם? ועד שנה שעברה היה מצליח להתאפק אבל לא השנה ביום ארוך. יום שישי הוא גם חוזר רטוב?

• הוסף לסימניות
לא רוצה להתערב לך יותר מידי, אבל נקודה שעלתה לי: אולי יש לו בעיה טכנית להתפנות שם? ועד שנה שעברה היה מצליח להתאפק אבל לא השנה ביום ארוך. יום שישי הוא גם חוזר רטוב?
תודה על ההתערבות ;)
באמת חשבתי על הכיוון הזה, אבל זה עדיין לא נראה לי מסביר.
זה התחיל רק אחרי החגים (חודש שלם היה בסדר), בהתחלה פעם- פעמיים בשבוע, עד שזה נהיה ממש כל יום. יום שישי בד"כ כן חוזר יבש.
באמת הבנתי ממנו שהוא לא רוצה ללכת לשרותים של החיידר, והוא בטוח שזה מאז שהוא חוזר ב-4, הוא לא מאמין לי שבתחילת השנה כן חזר יבש...
יש לציין שהוא מרטיב גם בלילה (ישן עם טיטול)- אבל זה לא חדש, הוא אף פעם לא הצליח להתייבש בלילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה