מטפסים על הקירות? -מקשטים תקרות! /חדר אמבטיה

• הוסף לסימניות
לפני-
20200506_182036.jpg

אחרי-
20200507_165033.jpg

קבצים מצורפים

• 20200507_165038.jpg
    20200507_165038.jpg
    KB 509.1 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
באיזה טפט השתמשת?אני קניתי במקסטוק וזה לא נדבק לקיר טוב.נפל אחרי 5 דקות.
קניתי טפט בחנות של חומרי יצירה
קניתי כמה סוגים - של כל מיני יצרנים ועדיין לא נפל.
(אפשר לראות בתמונות של הגזירה - על חלק מהם יש כיתוב באנגלית , חלק בסינית....)

• הוסף לסימניות
וואו מושלם!!!
איך אני אוהבת את הדברים האלו...
מחכה לעוד רעיונות...!!

• הוסף לסימניות
ואהו זה מקסים!
נראה שזה סיד צבעוני ובכלל לא טפט
מקצועי ומושקע במיוחד!

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש. הזכרת לי שפעם עשיתי לחדר בנות את אותו סגנון רק מטפט בצורת לבבות ובצבעים אדום ורוד ובורדו. שהדבקתי בצורת קשת על הקיר המרכזי....
יצא לך מהמם. תהני!

• הוסף לסימניות
אחלה רעיון

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

הטפטים המומלצים הם אלו עם המשבצות האדומות מאחורה לא זוכרת את שם החברה

• הוסף לסימניות
עשית לי חשק לפעול
יאלה אני יוצאת מחר לקנות ובעז"ה ליצור
יישר כוח על ההשראה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה