זה עוד יותר מעצבןקודם כל נס שזה שירי נשמה ולא שירי עגבים
אני גם לא מכיר אתכם ואני ממש לא רוצה להפריע לכם לישון.הם לא מכירים אותי
למה שיתיחסו אלי בכלל?
אני לא יטריח את עצמי באחת בלילה ויגש לשכנים, גם לא בעלימה הקשר?
יותר נעים לך לקבל הערה מהשכן מאשר לדעת שאחד השכנים שלך הזמין לך משטרה.
מה להלשין..מזה פחדתי
אם זה בסדר להלשין
שזה משהו קבוע אפשר לגשת לשכנים גם לא באחת בלילה...אני לא יטריח את עצמי באחת בלילה ויגש לשכנים, גם לא בעלי
הם אמורים להיות עם טקט ולא להפעיל מוזיקה ולעשות רעש
קל וחומר לא באופן סדרתי.
משטרה לא צועקת כשהיא מגיעה וגם לא מאיימת..
בסהכ מבקשת לסגור את המוזיקה.
ואם לא נעים להם לראות משטרה,
שיתחילו להתחשב בשכנים
נכוןשזה משהו קבוע אפשר לגשת לשכנים גם לא באחת בלילה...
חח איזה קטעיש לנו שכנים ברחוב
שהחליטו בתקופה האחרונה
כל יום חמישי בלילה לארגן מסיבה עד שעה מאוחרת מאד
יש להם חצר גדולה ושם הם מארחים
הם גרים בבנין שסמוך למלא בנינים מהרחוב בגלל שנמצא בקצה המדרכה
וכל הרחוב שומע אותם
אני אמנם גרה שם רק לאחרונה
אבל דברתי עם שכנה ותיקה שגרה בבנין שלהם והיא טוענת ששנים הם היו מארגנים מסיבות ואירועים אבל לאחרונה זה נהיה כל שבוע
עכשיו לדוגמא הם שרים שירי נשמה ורגש יהודיים
אני באמת לא מבינה
אתם מתפללים בהשתפכות ומעירים את כל הרחוב?
אין לכם רגש ובושה?
אני לא מעיזה לומר להם מילה
אבל בבקשה תביאו עצות זה כבר נהיה ממש מטריד
הם מביאים אנשים שישירו עם תזמורת ורמקולים
בקולי קולות עד שעות מאוחרות ממש
אין תינוקות???? אין אמהות ואבות או אפילו בחורים ובחורות וילדים קטנים שרוצים להתעורר מחר בשעה הגיונית?
איך אתם שרים שירי תפילה ברגש עמוק כשחצי רחוב סובל???
מה אפשר לעשות
(גם עם מזגן וחלון סגור זה חודר)
שמתם לב שהשמות שלכם דומים?חח איזה קטע
אנחנו גרות באותו רחוב
מה שלא ברור איך יתכן שרחוב שלם ואף אחד לא מזמין משטרה.חח איזה קטע
אנחנו גרות באותו רחוב
זה באמת הזוי ברמות!
מוזיקה דולקת בקולי קולות באמצע הלילה
ממש מטריד
יש מצב בהחלט!חח איזה קטע
אנחנו גרות באותו רחוב
זה באמת הזוי ברמות!
מוזיקה דולקת בקולי קולות באמצע הלילה
ממש מטריד
יכול להיותמה שלא ברור איך יתכן שרחוב שלם ואף אחד לא מזמין משטרה.
נכון שהרבה אנשים לא מזמינים אבל כשיש רחוב שלם שסובל... תמיד יש את האחד שמזמין.
אולי מדובר "במשפחה חשובה", או להיפך שאנשים מפחדים מהם???
כל מה שבעלי האולם יעשו ויגידו זה בפועל קשור לאנשים (בעלי האולם לא יכולים לסתום לאורחים את הפה.....)סיוט, לנו יש אולם צמוד לבנין, באמצע הלילה כשנגמרת השמחה אנשים יוצאים מהאולם , מפטפטים בחוץ מתחת לחלונות שלנו. גוררים דברים ואי אפשר לישון
לא יודעים מה לעשות, כל הנסיונות דבר עם בעלי האולם לא עוזרים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים