מטריאלס במנגה

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם הוספתי BACKGROUND מהמטריאלס לציור במנגה,
איך אפשר לערוך לו את הצבעים? הוא מגיע בצבע אפור...
תודה מראש על עזרתכם הנדיבה!

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת, להפוך את השכבה לראסטר ואז אפשר ב-hue&sturation או שכבות אפקטים עם צבע יוכלו לשנות את צבע הרקע, הרי המטריאלס רקע הם תמונות לא קובץ פתוח אז אי אפשר ממש לבחור חלק ממנו ולשנות צבע-זה תמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1595363:
עד כמה שאני יודעת, להפוך את השכבה לראסטר ואז אפשר ב-hue&sturation או שכבות אפקטים עם צבע יוכלו לשנות את צבע הרקע, הרי המטריאלס רקע הם תמונות לא קובץ פתוח אז אי אפשר ממש לבחור חלק ממנו ולשנות צבע-זה תמונה.

תודה!
איך הופכים לראסטר? במקרה שלי בחרתי כמו רקע של עצים , אני רוצה את כולו להפוך לירוק אחיד במקום אפור.

• הוסף לסימניות
מקש ימני על השכבה-rasterize

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1595363:
ע ב-hue&sturation או שכבות אפקטים עם צבע יוכלו לשנות את צבע הרקע, .
מה זה?
סליחה על ההתערבות גם אותי זה מענין

• הוסף לסימניות
ctrl+u משנה צבעים/רוויה וכהות כמו בפוטושופ,
או שכבת צבע ו-blending mode

• הוסף לסימניות
מצאתי משו אחר שעבד לי:
לאחר שציירתי במברשת הוספתי שכבה חדשה
לחצתי על האייקון המסומן מעל השכבות בצורת עיגול
ונקרא קליפ אט לייר.. (באנגלית כמובן)
(נוצר פס אדום בצד השכבה)
וכעת צבעתי להנאתי.
(אפשר לצבוע בצבע עם מולטיפלי ואז רואים הכל מתחת)
יכול להיות??

• הוסף לסימניות
כל עוד זה עובד-מה אכפת לך אם הגיוני או לא. העיקר ללכת על זה! לי אישית זה לא עובד. אז אני עובדת עם pixel lock (האייקון הימני ביותר שבאותו שורה)
אני בטוחה שיש אפילו עוד דרכים, כל אחד צריך למצוא מה נוח לו. ניסוי ותהייה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה