מטריד. הותקן תוסף לכרום ללא רשות

• הוסף לסימניות
בשבוע שעבר שמתי לב שהותקן אצלי במחשב התוסף לחסימת באנרים ופרסומות Adblock Plus. בלי שביקשתי ובלי שרציתי. באחת הפעמים שהתיישבתי ליד המחשב, שמתי לב שפתוח מסך התקנת התקנת התוסף. לא היה צריך לאשר ולא לסרב. הותקן וזהו.

הקטע המטריד הוא, שעכשיו נכנסתי להגדרות התוספים בכרום, ושמתי לב, שאין לי שום שליטה על התוסף הזה. לא להשבית ולא למחוק. זה קצת מטריד.

כרגע אני מאד מעוניין להעיף אותו (למרות השירות הפנטסטי של חסימת באנרים ופרסומות). יש למישהו מושג בעניין הזה, אשמח לכל עזרה או פתרון.

אציין, כי יש לי חסימה של רימון, וכבר היו בעבר תוכנות שהותקנו לי במחשב כ"שירות מטעם רימון". רק שאין לי את העצבים עכשיו להמתין להם על הקו, בשביל לוודא האם הם אחראים למחדל הזה.

קבצים מצורפים

• לא ניתן לשלוט על התוסף הארור הזה.PNG
    KB 32.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תסיר קודם כל את ה וי של מופעל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1475717:
תסיר קודם כל את ה וי של מופעל

אי אפשר.

כתבתי, שאין לי שום אפשרות לשלוט עליו. רק להוסיף הגדרות סינון :(

• הוסף לסימניות
אגב, לגבי השירות של רימון, לאחרונה הם עונים ממש ממש מהר, תוך פחות מדקה. עברו הימים בהם מייבשים את הלקוח ארבעים דקות על הקו. וניתן גם להשאיר להם הודעה בדף הבית של רימון.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה דומה
עבדתי על מחשב ללא סינון טוב ולכן התקנתי את התוסף
כשבאתי הביתה ראיתי שזה הותקן גם בבית
כעת אני מעוניינת להסירו לגמרי
איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
הצלחתי.
לחיצה ימנית על האייקון שבדפדפן היתה אפשרות של הסר מכרום
אולי יעזור גם לפותח האשכול?

• הוסף לסימניות
זה קורה מן הסתם מפני שבגוגל כרום שעליו קפץ התוסף יש אותו חשבון מהכרום שאליו שמו דוקה אותו
יש בהגדרות אופציות סינכרון תבדוק אותם

• הוסף לסימניות
עדכון: בסייעתא דשמיא התוסף הוסר. זה היה קשה, אבל הצליח.

אני לא יודע מה זה היה ולמה, אבל לפי מה שהבנתי מחיפוש ברשת, זה האקרים ("פשיעת סייבר" בלשון יותר מלומדת) שמתלבשים על ההרחבות בשביל לנטר את הפעילות של הדפדפן ועוד כל מיני תכונות לא נעימות. בקיצור, לא משהו שמאד כדאי שישב אצלכם על המחשב.

למי שזה קורה לו גם, מצאתי מדריך מפורט ומצולם. בבקשה.

http://malwaretips.com/blogs/installed-enterprise-policy-removal/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה