מטריד טלפוני - יש מספר אבל אין זיהוי, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שאם יעלו לפה את המספר זה יעזור אלא בדיוק להיפך הוא יוכל לטעון שמטרידים אותו!
לגבי רשימת דחיה יש את זה ברוב הפלאפונים ויש שם את האפשרות להכניס את החסומים יש אנשים שמכניסים מתוך עיקרון שאם אתה לא רוצה להזדהות אני לא רוצה לענות!
אבל במקרה שלך היות וזה חובה אפשר או להגיש תלונה במשטרה או (שאני ממש לא מבין למה מזלזלים בזה)ואם המשטרה לא עוזרת אז יש לנו חברי כנסת חרדים שכל כך רוצים לעזור לנו ובמקרה זה הם הכתובת באם המשטרה לא מטפלת ברצינות!(או שיש חבר או מכר שעובד בסלקום וד"ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;548723:
זה קרה לי בטעות שדווקא הפאנית שלי נכנסה לי בלי כוונה לרשימת דחיה, ופתאום שמתי לב שאני לא מקבלת ממנה בכלל שיחות למרות שלטענתה היא מתקשרת אלי,
נשמע לי מוזר.
כשמתקשר מישהו מרשימת דחיה את רואה שיחה שלא נענתה מהמספר שלו. אז זה מוזר שלא ראית שהיא התקשרה.

• הוסף לסימניות
לא תמיד ולא בכל הפלאפונים.

• הוסף לסימניות
יש אתר איני זוכרת את שמו שהוא ההפך מבזק את נותנת מספר והם אומרים של מי הוא זה בעלות 10 שח בערך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;548743:
אני לא חושב שאם יעלו לפה את המספר זה יעזור אלא בדיוק להיפך הוא יוכל לטעון שמטרידים אותו!
לגבי רשימת דחיה יש את זה ברוב הפלאפונים ויש שם את האפשרות להכניס את החסומים יש אנשים שמכניסים מתוך עיקרון שאם אתה לא רוצה להזדהות אני לא רוצה לענות!
אבל במקרה שלך היות וזה חובה אפשר או להגיש תלונה במשטרה או (שאני ממש לא מבין למה מזלזלים בזה)ואם המשטרה לא עוזרת אז יש לנו חברי כנסת חרדים שכל כך רוצים לעזור לנו ובמקרה זה הם הכתובת באם המשטרה לא מטפלת ברצינות!(או שיש חבר או מכר שעובד בסלקום וד"ל)

למה אתה לחוץ ???:D:D:D

• הוסף לסימניות
לחוץ?

• הוסף לסימניות
פולני!!!!!!!!!!!!!!!!
לא לקלל בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל אני יגלה לך סוד!
אבל אני מקווה שאף אחד לא שומע!
יש לי איזה צד הונגרי!
מה שכן טוב בצד הזה זה שאני מתייחס ישירות לרבי יוסף חיים זוננפלד ששבוע שעבר ביום שישי עלו לקברו!

• הוסף לסימניות
אמממממממממממממן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;549403:
יש אתר איני זוכרת את שמו שהוא ההפך מבזק את נותנת מספר והם אומרים של מי הוא זה בעלות 10 שח בערך

נו זה האתר שכבר כתבו עליו פה 441 והוא בחיני חינם..... אבל הוא לא עוזר למס' סלקום....

• הוסף לסימניות
אני מדברת על אתר אחר שאינו חינמי

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. עזרתם לי מאד.
רק בשביל לא להשאיר עם "פה פתוח": החלטתי לנסות לייבש את האיש ולא להגיב למספרים חסומים ולנייד הגלוי שלו.
חיוכון נתן לי רעיון שהיה אמור לתת תשובה אם הייבוש לא יעזור.
הענקתי יומיים-שלושה של אי-מענה, והיום היה שקט.

שוב תודה.

• הוסף לסימניות
בעבר החלפתי שלושה מספרי טלפון בזכות המטרידים למינהם וזה ברור שזה לא נחמד.
כשעברתי למספר הנוכחי, שיזכה לאורך שנים, לא זכיתי לשיחות מטרידים ואפילו לא לשיחה אחת כזו רק מסיבה אחת פשוטה שהחלטתי לא למסור את הטלפון שלי בקול ובטח שלא באוטובוסים.
אין לי בעיה להתקשר לאנשים ולכן אני לוקחת את המס' שלהם או שאני שומרת לאנשים המעוניינים את המספר במכשיר שלהם אבל בשום אופן לא מעלה את המספר על דל שפתי מחוץ לגבולות ביתי.
יותר פשוט מפשוט אבל לפעמים כואב אבל מתרגלים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה משטרה? המשטרה עסוקה בלמצוא חפץ חשוד ולא למצוא כשהוא אמיתי...
תשמעו טוב.
קח(י) את המספר, תעזר(י) אומץ. ותתקשר(י). ממספר חסום - כמובן
ותגידי להם את אשר ליבך.
"אני בקשה אליכם בפעם הבאה אפנה לגורם מתאים"...
רק מזה הם יפחדו לא?
ולא יהיו יותר הטרדות לעולם...

• הוסף לסימניות
אני מחכה הרבה זמן למטרידים
לצערי היה לי אחד .. וכל פעם שהוא חייג הרמתי את הטלפון ואמרתי כאילו מתוך שיחה : כן . כן .. הוא מת .. אני יודע .. מצטער .. ביי ואחרי 3 4 פעמים היה שקט . עד היום הוא מחפש מי מת ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה