מטריד טלפוני

• הוסף לסימניות
מתקשר אלי אדם שהתקשר גם לפני שנה אלי, מציע עבודה של שעתיים ביום ב2800 ש"ח בחודש ומבקש פרטים מזהים עלי, כמובן שביקשתי פרטים ממנו אך התחמק ואמר שמישהי מוולף הפנתה אותו אלי, השיחה נגמרה באמירה מצידי שזה מחשיד וביי, הבעיה היא שזאת פעם שניה והוא התקשר גם לאחותי ולאמא שלי שהיא אלמנה והיא ממש נבהלה מזה, מס' פעמים, הוא מתקשר מחסוי,
מחיפוש ברשת מצאתי שהעלו פעם כתבה ל"יתד" ב2008! בדיוק אותו המקרה גם מה שאותו אדם שהעלה את הכתבה מתאר,http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2503979&forum_id=19979
לא להאמין שאותו אדם לא נתפס,האם עוד מישהי נתקלה בשיחה שכזאת? האם ניתן להגיש תלונה במשטרה על כזה דבר?!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכבר פורסם כאן בפורום בעבר מקרה זהה.
ננסה לחפש..
גם אלי התקשר לפני כמה שנים..
בנ"א שטען שקיבל את הטלפון שלי מהמורה שלי לגרפיקה..
כששאלתי אותו איזה מורה התחמק ושאל שאלות אישיות..
ופשוט ניתקתי ובזה זה הסתיים..

• הוסף לסימניות
גם לנו במשפחה ארע כזה מקרה על אותו רעיון (עבודה קלה עם תשלום טוב, ואח"כ שאלות...)
והוא התקשר גם להורי לבקש את הטלפון (בשעה אחת בלילה...)

עד שהזהרנו את המתקשר, שעוד פעם אחת נפנה למשטרה
וזהו... שלום על ישראל...

• הוסף לסימניות
ובהמשך לשאלתה,
מה עושים עם מטריד טלפוני ששולח אסמסים בלי הפסקה
וכשמתקשרים למספר התקליט אומר שהמספר איננו מחובר????

• הוסף לסימניות
כן קראתי את האשכולות הללו, זה לא נראה אותם מקרים כי פה אותו אדם מציג אותו "סיפור" בפני כולן, ולא מתקשר יותר מפעם בשנה אולי פחות, יכול להיות שהוא לא שווה התייחסות, השאלה היא אם יש קבוצה של נשים ששמעו את אותו סיפור למה שלא נגיש תלונה מסודרת והמשטרה תחשוף את אותו מטריד ותעשה לו סוף! אולי הוא מסוכן לציבור? אחותי לדוג' ממש עדינה ולא מבינה הרבה מהבלי העולם, נתנה לו פרטים וטלפונים של חברות שצריכות עבודה עד שהיא קלטה שזה חשוד , אולי אני סתם מבלבלת במוח.

• הוסף לסימניות
לאחותי אותו אדם פנה לפני חודשיים עם אותו סיפור שמורה מוולף שלחה אותו אליה...
כנ"ל עם אותה הצעת עבודה...
הוא ניסה להוציא ממנה מידע אם היא מכירה אנשים נכים או נשים אלמנות כשאחותי אמרה לו שהיא לא מכירה הוא ניתק לה את הטלפון.

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר באחת בלילה הוא הציע לי עבודה בציור זה היה מבהיל כי מאיפה הוא יודע פרטים אבל אחרי שקלטתי שהוא סתם מטריד אימתי ונתקתי והוא לא חזר אלי

• הוסף לסימניות
ל"וועד לטוהר המחנה" יש דרכים לתפוס, אם ההטרדה היא מהסוג שהם מטפלים כדאי שתצרו אתם קשר.

• הוסף לסימניות
האדם הזה התקשר אלי לפני כמה שנים, ולפני כשנה הוא פרסם פה בפרוג הצעת עבודה. שלחתי מייל עם הטלפון שלי והוא חזר אלי עם אותה הצעת עבודה מאז (מיון תמונות וציורים...). הזהרתי פה בפרוג מאותו אדם, וההנהלה טיפלה בענין.

• הוסף לסימניות
יש היום חברות המציעות שרות המזהה גם מספרי טלפונים חסויים. השירות עולה כמאה שקלים. (לאחרונה ראיתי מספר פעמים ב'השבוע בירושלים' פרסום ע"כ).

• הוסף לסימניות
קיבלתי שיחה מאדם (לפני כחצי שנה) שהוא מצא ארנק ובארנק יש את הכרטיס ביקור שלי, הוא רוצה להזמין אצלי עבודה, המוזר היה שהכרטיס שלי לא רשום כלום רק שם ומס' טלפון אז איך הוא יודעה שאני מתעסקת בנושא הגרפיקה והשיווק?
הוא רצה ממני פרטים וכמובן שלא נתתי לו, אמרתי לו שאני לא עובדת וביי ביי.

• הוסף לסימניות
ביררתי על הזיהוי שיחות, אז ככה את משלמת סכום מסויים כל חודש בין 60 ל100 וכל שיחה חסויה , לא לענות וזה עובר אליהם ואז הם חושפים את המס',הם לא יכולים לדעת על שיחות קודמות, שאני אוציא 100 ש"ח כל חודש רק שבעוד שנה הוא יתקשר?!
נשמע כמו שההוא לקח את זה כפרויקט חיים,
ואיך אומרים צרת רבים נחמת שוטים-אני אסתפק בזה...

• הוסף לסימניות
גם אלי הוא מתקשר בערך פעם בשנה (מיון תמונות בשכר גבוה) מאד מוזר ולא נעים.
נשמע אדם חולה.

• הוסף לסימניות
אגב אם מדברים על מידע בטלפונים,

התקשר אלי אדם שידע את שמי ומס' הזהות שלי ועוד כל מיני פרטים כולל מס' החשבון בנק שלי,
והוא רצה "לעזור" לי להחליף את סיסמת הכניסה שלי לחשבון הבנק באינטרנט,
בעלי שהוא זה שמנהל את הכל (אבל הפרטים שלו כנראה לא היו לו...) ברוב תמימותו פשוט העביר לי את השיחה, ואני הודעתי לו שתודה על עזרתו האדיבה - אבל עוד נסיון עזרה אחד כזה והוא ימצא את מקומו הראוי לו.

זה המקום להזכיר שאין לתת אף פעם, אף פרט, לאף אדם לא משנה מה הוא יודע עליכם בטלפון.

• הוסף לסימניות
הבעיה הא שחרדיה לא רוצה להתחיל להתלונן על כאלו נושאים ואז זה ממשיך הלאה. אם מתלוננים מיד באותו יום המשטרה יכולה לפי הטלפון להשיג אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;735996:
הבעיה הא שחרדיה לא רוצה להתחיל להתלונן על כאלו נושאים ואז זה ממשיך הלאה. אם מתלוננים מיד באותו יום המשטרה יכולה לפי הטלפון להשיג אותו.

א. למה שחרדית לא תרצה להתלונן על נושאים כאלה?
ב. צריך להגיש תלונה במשטרה ולהגיע לשם. שיחת טלפון אליהם לא מספיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;735999:
א. למה שחרדית לא תרצה להתלונן על נושאים כאלה?
ב. צריך להגיש תלונה במשטרה ולהגיע לשם. שיחת טלפון אליהם לא מספיקה.

אני מסכימה רק זו מעיין מציאות שבד"כ לא נותנים דיווח על נושאים רגישים ואין גם זמו וכח ללכת להתלונן

• הוסף לסימניות
לי היה אותו סיפור בדיוק, אמר שמישהי מוולף שלחה אותו, ואני לתומי חשבתי שאחת התלמידות שלי שלחה אותו, הוא הציעה אותה הצעת עבודה, כמובן, שסרבתי, הוא אמר לי שהוא מארגון שרוצה לעזור לאלמנות ונכים אם יש לי רעיון למישהי, ואני בתמימותי הבאתי לו שמות וטלפונים, הוא ניתק בתודה ואחרי דקה התקשר שהן לא עונות אם יש לי עוד שמות, וזה דחוף מאד (השעה בערך 12:00 בלילה) אמרתי לו חכה לבוקר, הן ישנות, עדיין הייתי תמימה, והוא אמר שאין אפשרות זה דחוף לעכשיו, רק אז, קלטתי שמדובר בתרמית וניתקתי.
מאז, הוא לא חזר אלי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה