מטריף אחד...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 41.jpg
    41.jpg
    1.7 MB · צפיות: 24
  • 40.jpg
    40.jpg
    1.4 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מתוק.

יש כאן בעיה עם הWB וכדאי לרטש באיזור האף מעט.

• הוסף לסימניות
שינתי, איך עכשיו?

• הוסף לסימניות
לא רואים תמונה...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות
הראשונה אהבתי מאוד את העמידה שלו עם הפנים המסובבות שקיבלו אור יפה
בשניה - הייתי מאירה קצת את הפנים בעריכה

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות. המבטים שלו- במיוחד בשניה- מותק.
מפריע לי שהתמונה מאוד אדומה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עכשיו?
בגלל שהאבנים זורקים את האדום והצהוב כמה שאני יוריד זה עוד יראה ככה כי זה הצבע שלהם

• הוסף לסימניות
מירי הוא באמת מטריף
תמונה מהממת
המבט... הקומפוזיציה....
מושלםםםם

• הוסף לסימניות
תודה רחלי!;)

• הוסף לסימניות
מרשה לי?
הייתי חייבת הוא כזה מקסים והסטיילינג ממש יפה ונקי אבל משו בקומפו היה לא כאן ולא כאן... והורדתי צהוב זה ממש זרח..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m8427925;n4975917:
איך עכשיו?
בגלל שהאבנים זורקים את האדום והצהוב כמה שאני יוריד זה עוד יראה ככה כי זה הצבע שלהם

הייתי מורידה עוד מעט מהאדום.
כדי לטפל בהחזר אור מהאבנים, תוכלי להעזר במדריך הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה