מטרנה/ סימילאק-

• הוסף לסימניות
נדמה שלא יהיה מי שיוכל לענות לך תשובה מהימנה...
בפרט שרובינו לא יודעות מה הטעם התיקני בכלל.
אני, בכ"א, מקפידה על זה מאד.
עדיף בעיני לזרוק שאריות של ספק מאשר לבלות עם ילד בוכה מכאבי בטן...

• הוסף לסימניות
שירי מאד צודקת!
הפורמולה הפתוחה סופגת לחות מהאוויר ולא רואיה לשימוש לאחר חודש.
אל תשכחי שמי שצורך אותה הוא זעטוט קטנטן...

• הוסף לסימניות
אם השתמשת בזה בצורה הגיינית נראה לי את יכולה לגנוב עוד שבוע או יותר מעבר למה שמומלץ.
יש אנשים שכבר אחרי שבוע אצלם כל המטרנה גושים, כן? אם שומרים שהכף לא תהיה רטובה אפילו מעט ומכסים כל פעם באלומיניום זה אמור להשאר טרי.
וגם - במקום לזרוק אפשר להשתמש כתחליף חלב לקפה למשל.

• הוסף לסימניות
הגושים- זה הסיפור? אין אצלי גושים גם אחרי חודשיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;719576:
הגושים- זה הסיפור? אין אצלי גושים גם אחרי חודשיים...

לא בטוחה שזה רק זה, אבל הגיוני שהלחות היא זאת שמקלקלת.
מזון יבש בעקרון לא מתקלקל מהר.

• הוסף לסימניות
מענין אותי את מי אפשר לשאול כזה דבר, כי יתכן שהם כותבים את משך הזמן כדי לבטח את עצמם ואלי להרויח עןד קצת על הדרך, אז מי באמת יכול לדעת את זה? יש לי קופסא כבר שלושה חדשים, נראית בסדר. הריח אולי חזק קצת יותר- לזרוק? כואב הלב... יש למישהו מושג ממקור מוסמך?

• הוסף לסימניות
סתם עצה - אם את פותחת קופסא ויודעת שלא תיגמר לך תוך חודש - הקפיאי חצי או יותר בכלי אטום והשתמשי בכל פעם שתרצי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;719575:
וגם - במקום לזרוק אפשר להשתמש כתחליף חלב לקפה למשל.

את בטוחה?
זה גורם לי בחילה רק המחשבה ע"כ:confused:

• הוסף לסימניות
שלושה חודשים נשמע לי מוגזם...
מילא חודש וחצי (לא אני!), לסחוב קצת,
אבל כל זמן שאין לך מידע ברור - ולהערכתי אין בכלל מידע ברור בענין,
ועוד הריח שהתחזק... הייתי זורקת, עם כל הכאב לב. ):
ואריזות הענק האלו מטופשות ביותר.
גם מסחרית - זה לא עולה כ"כ יותר יקר ממטרנה, כשמחשבים. אבל על המדף זה נראה יקר מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;719620:
את בטוחה?
זה גורם לי בחילה רק המחשבה ע"כ:confused:

כן.. דווקא טעים.
אני ככה משתמשת קבוע בחורף, כי חלב לא הולך כאן בכלל וגם סתם כי השתכנעתי שחלב לא בריא.

• הוסף לסימניות
אמרה לי משהי ששמעה מרופא ילדים מוסמך שאין בעיה להקפיא מטרנה. אפשר להשאיר כל הזמן במקפיא ולהשתמש בזה כך עד שנגמר.

• הוסף לסימניות
לגבי סימילאק, התקשרתי לפני תקופת מה ליועצת של סימילאק, והיא אמרה שכן חשוב להקפיד על שלושה שבועות, והקפאה לא עוזרת, להיפך, פריזר או מקרר הם מקומות לחים, וצריך לשמור את זה במקום יבש.

• הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו במטרנה/סימילאק קפואים לנכדים-התינוקות שלנו ולא קרה לאבקות (וגם לא לתינוקות, כן?) דבר. שוב, זה היה בקופסא אטומה וסגורה היטב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;719639:
כן.. דווקא טעים.
אני ככה משתמשת קבוע בחורף, כי חלב לא הולך כאן בכלל וגם סתם כי השתכנעתי שחלב לא בריא.
:D שתהיי בטוחה שמטרנה לא יותר בריאה מחלב.

• הוסף לסימניות
להקפיא!
מניסיון זה נשאר מעולה!

• הוסף לסימניות
ומה לגבי ההוראות המחמירות של אחרי שהכנת את הבקבוק, והתינוק אכל 30 cc והפסיק?
ההוראה היא אחרי שהוא טעם - תקף לחצי שעה, לפני שטעם - לשעתיים. (ושוב, אחרי חצי שעה במקרר.)
???
גם על זה אני טורחת להקפיד, אבל זה בזבזני נורא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;720182:
ומה לגבי ההוראות המחמירות של אחרי שהכנת את הבקבוק, והתינוק אכל 30 cc והפסיק?
ההוראה היא אחרי שהוא טעם - תקף לחצי שעה, לפני שטעם - לשעתיים. (ושוב, אחרי חצי שעה במקרר.)
???
גם על זה אני טורחת להקפיד, אבל זה בזבזני נורא.
כל העניין זה בגלל שאחרי שהתינוק 'טעם' אז הוא הכניס 'חיידקים' לבקבוק...
אפשר לחמם פעם אחת נוספת,גם אם עברה יותר מחצי שעה...!
אני מגדילה לעשות,ומכינה נניח 60 CC חדשים ומערבבת עם מה שנותר...
ולא קורה לילד כלום ב"ה....אין עם זה שום בעיה.גם רופא אמר לי...
אבל כל אחת וההחמרות שלה...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה