מידע שימושי מטרנה

• הוסף לסימניות
האם יש הבדל בין מטרנה שלבים למטרנה ללא שלבים????

• הוסף לסימניות
מטרנה בלי שלבים מקבילה בערך למטרנה שלב 3, כך שלתינוק פחות מגיל שנה זה ממש לא טוב

• הוסף לסימניות
זה מידע בדוק? חשוב לי גם.

• הוסף לסימניות
אני נותנת בלי שלבים מגיל אפס
וממש אין בעיות ב"ה!
לא קבוע, רק מידי פעם כהשלמה לתזונה הטבעית

אצל הבכורה שסירבה מטרנה מכל וכל אמרו לי שלשלבים יש טעם נורא, ומאז אני רק עם הרגיל.

• הוסף לסימניות
כשהשארתי את התאומות שלי פעם אצל אמא שלי הן לא הסכימו לגעת ברגיל והעדיפו להישאר רעבות עד שהלכו וקנו להן את השלבים, אז כנראה שיש הבדל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1098561:
האם יש הבדל בין מטרנה שלבים למטרנה ללא שלבים????

אז ככה, קצת סדר בדברים
מטרנה ללא שלבים היא על בסיס חלבון שבנוי כמו הרכב חלבון חלב פרה שזה יחסית חלבון יותר קשה לעיכול לתינוקות רכים אך מאושר ע"י משרד הבריאות, לכן לתנוקות בחודשים הראשונים יותר קל לעכל את המטרנה שלב 1 שבה החלבון מורכב כמו הרכב חלבון חלב אם ולכן הוא מאוד קל לעיכול ומתפרק בקלות, לא גורם לעצירות או לפליטות סמיכות,
לאחר גיל שנה שיש לתנוק בשלות במערכת העיכול הוא יכול לפרק את החלבון שנמצא במטרנה ללא שלבים ולכן אפשר לתת לו אותה
מעבר לכך שבמטרנה שלבים ישנם רכיבים כמו LC PUPA- אומגה 3, נקלאוטידים, פרוביוטיקה שלא נמצאים במטרנה ללא שלבים
חשוב לציין שלאחר גיל שנה כמובן עדיף םי כמה מונים לתת מטרנה ללא שלבים מאשר חלב פרה
בשורה הסופית זה כמו לאכול לחם, דגנים, כוסמין לבן- הכל זה לחם רק יש לחם שיותר טוב למערכת העיכול, מכיל סיבים וכדו' - העניין שתינוקות לא יודעים לדבר....:eek:

• הוסף לסימניות
כשהגיחה לעולם מטרנה שלבים (לאחר ש4 תינוקות שלי ניזונו ממטרנה מהדרין רגילה) טען בעלי שיבוא היום, בו יפתחו כיתות נפרדות לילדים שצרכו מטרנה שלבים ולאלו שצרכו מטרנה רגילה, כי הלא מטרנה שלבים מכילה ויטמינים ורכיבים שונים הגורמים להתפתחות המוח... :)
כמו כל גימיק פרסומי, עוד דרך לעוד מוצר ולעוד הכנסה לחברת מטרנה.
ונכון שגם אני צורכת היום מטרנה שלבים, כי למה לא...
אבל הסתדרנו נהדר עם מטרנה מהדרין שנים יפות וארוכות.

• הוסף לסימניות
הבעיה מתחילה במעבר משלב 1 לשלב 2 שאז המעבר קשה יותר מבחינת עיכול.

אכן כמו שציינויש במטרנה שלבים מה שאין במטרנה רגילה. אבל הילדים בכל מקרה מקבלים השלמת ברזל כך שזה לא כזה משמעותי.
זה משמעותי בודאי להכנסות של מטרנה. (הבדל של 10 שקלים לקופסה)

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי ושל עוד כמה, יש תינוקות שמתפתלים מכאבי בטן במעבר לשלב 2 ויש תינוקות שכל השלבים קשים להם לעיכול והם מעדיפים את הרגילה!!! מוזר, אבל מה לעשות..

• הוסף לסימניות
תבדקו במרקם של מטרנה שלבים (לפחות בשלב 1 ו-2)
למטרנה בלי שלבים יש מרקם הרבה יותר דחוס וכבד.
פעם קניתי בטעות לבת שלי (נראה לי שהיתה אז בערך בת 4-5 חוד') בלי שלבים
ואחרי בקבוק אחד ראיתי שכואבת לה הבטן
התקשרתי למטרנה והם אמרו לי שבלי שלבים מקביל לשלב 3

• הוסף לסימניות
בני הבכור, מגיל אפס אכל מטרנה, את הקופסא הראשונה - אימי קנתה - וזה היה ללא שלבים.
הקופסא נגמרה,
אז כמו אמא טובה קניתי שלבים, והילד פיתח עצירות נוראה וסבל מכאבי בטן,
חזרתי לרגיל, והכל נעלם כלא היה. ניסתי שוב שלבים, הכל חזר.
אז המשכתי רק עם הרגיל.
חזרתי הביתה אחרי זמן החלמה, ושכנה שילדה יחד איתי מספרת שהתינוק שלה סובל נורא מכאבי בטן ועצירות, המלצתי לה לנסות מטרנה רגיל (היא השתמשה בשלבים) והכל - היה כלא היה.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אגב, פעם פגשתי בסופר אישה חילונית שחיפשה דוקא מטרנה מהדרין (לא שלבים) ואמרה שהתינוק שלה מאד סבל מכאבי בטן והמליצו לה ממטרנה (!) לנסות את המהדרין כי התרכובת שונה ומאז חלפו כאבי הבטן!! לפחות זכה לאכול בכשרות מהדרין...

• הוסף לסימניות
אני הייתי בכנס של מטרנה ,והמנחה אמרה שמוכרים את המטרנה הזאת בחנויות לאנשים שבמקום שיביאו חלב פרה-חלב ניגר,אז המחיר קצת יותר נמוך בשביל אלה שאין להם..
וגם מיועד למשפחה שיש להם למשל 3 ילדים שצורכים מטרנה ובשביל שלא התבלבלו ויביאו לתינוק שלב 3 במקום 1 אז עדיף את הבלי שלבים שלא התבלבלו..העובדה שאתם רושמות שזה קל לעיכול כי אכן אין לזה מספיק ברזל וויטמינים ,ולכן הוא קל לעיכול(:.

• הוסף לסימניות
בדקתם פעם מטרנה לא שלבים לעומת מטרנה שלבים איזה ויטמנים הושמטו?
אני בדקתי ועד כמה שאני מבינה , השלבים מכילים פחות ויטמינים.
ושלב אחד מכיל יותר משלב 3.
אשמח לדעת ערך תזונתי מדויק ממי שמתמצא/ ת וקראו את הערך התזונתי זה מול זה.
ההגיון אומר שאם זה ללא שלב מתאים לכל הגלאים אז הוא חיב להכיל יותר ויטמינים כי הוא מותאם מגיל 0.
והרב שלבי מתאים לפי גלאים ולכן הם מפחיתים ויטמינים אחדים ומוספים אחר.

• הוסף לסימניות
מטרנה צמחית לחודשים הראשונים של התינוק, מה עדיף, שלב 1 או בלי שלבים?

• הוסף לסימניות
מטרנה צמחית לחודשים הראשונים של התינוק, מה עדיף, שלב 1 או בלי שלבים?
אם זו לא התזונה העיקרית של התינוק, אלא השלמות בלבד, זה ממש לא משנה.
אם זו התזונה העיקרית שלו, עדיף להתחיל בשלבים.

כמובן, שכמו שכתבו למעלה, יש תינוקות שמעכלים טוב יותר סוג מסויים, אז זה בדרך של ניסוי ותעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה