דרוש מידע מיבש כביסה מופעל על גז

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש מושג אם זה עדיף על מייבש כביסה רגיל ומה היתרונות והחסרונות של זה,
האם זה פחות הורס את הבגדים ממיבש כביסה רגיל או דווקא יותר, או שאין הבדל, (מסברא לא אמור להיות הבדל כי זה רק הבדל מה מייצר את החום),
ואם שווה לעשות בשביל זה הכנה לגז בעלות של כ1500/2000 ש"ח.
תודה גדולה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי, זה הורס פחות את הבגדים.
נדמה לי שאין שם את הקולט הזה של הסיבים, כי הוא לא מוציא סיבים.
מייבש רגיל עובד על רוח וחום, וזה הורס את הבגדים. זה לא.
לי אין תשתית גז, משער שאם היה לי, הייתי עובר לזה.
זכור לי שזה גם הרבה יותר מהיר.

• הוסף לסימניות
שמעתי על זה המלצות חמות!! מתכננת לקנות כזה
מסתבר שפחות הורס וגם מייבש בשליש מהזמן!
השקעה אבל כדאית

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי, זה הורס פחות את הבגדים.
נדמה לי שאין שם את הקולט הזה של הסיבים, כי הוא לא מוציא סיבים.
מייבש רגיל עובד על רוח וחום, וזה הורס את הבגדים. זה לא.
לי אין תשתית גז, משער שאם היה לי, הייתי עובר לזה.
זכור לי שזה גם הרבה יותר מהיר.
כל מילה נכונה.
לא הורס.
הרבה יותר מהיר.
חסכוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה