נכתב ע"י תלתלי;1149776:בלומברג יש למישהי?
יש לי את המכונת כביסה שלהם ואני מרוצה עד הגג
עכשיו משקרסה ה"קריסטל" שלי אני רוצה גם מייבש מאותה החברה...
מה לא לקנות?
אני יוצאת מחר דחוף לקניה.
יש המלצות בירושלים על מקום אמין ונורמלי?
שלא ימכרו לי לפי אחוזי רווחים?
נכתב ע"י מוריה ח;1149988:אני חושבת שאחד ההבדלים המשמעותיים במייבש כביסה זה זמן הייבוש.(אני בזמנו עשיתי ברור רציני, ואמרו לי לקחת את ההכי פשוט שיש, כי מייבש כביסה זה מכשיר פשוט, וחבל לשלם עליו יקר)
אז כמה זמן לוקח לייבש מכונה במייבש של אלקטרולוקס?
נכתב ע"י סטודיו ישר;1149742:יש לכם עם חיישנים או בלי?
מה לדעתכם מומלץ יותר?
נכתב ע"י נ פלוס;1150199:זה לא השאלה!
השאלה היא כמה סמ"ק יש לך במכונת כביסה??
לי למשל יש 1400 סמ"ק , והמייבש עובד מהר (כביסה לבנה 7 קילו שעה בערך)
ביום שישי האחרון -שכנה שלי בקשה ממני אם היא יכולה להשים כביסה במייבש שלי, זה לקח 3!!! שעות!!! כנראה יש לה 600-800 סמק![]()
נכתב ע"י ניקול;1150281:אזהרה:
לא לקנות בשום אופן מייבש עם קונדנסור (מעבה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים