- הוסף לסימניות
אצלי הקאות לא היו עוזרותהלוואי שיכולתי לשלוט בזה, ואם להחליט שאני מקיאה גם להצליח![]()
הכאב היה ממשיך גם לאחר הקאה
אצלי הקאות לא היו עוזרותהלוואי שיכולתי לשלוט בזה, ואם להחליט שאני מקיאה גם להצליח![]()
לא קראתי את התגובות בהמשךקופצת על האשכול
האם מוכר מיגרנה לנשים שמגיעה כל חודש למשך שבוע - לפי המצב.....
ואם נתקלתם יש משהו שעוזר מעבר לשלל העיצות למיגרנות??
תראיעזר לגמור אותה לגמרי או להרגיע לקצת זמן?
התקף הוא יכול להגיע עד 3 ימים, ואני לא רוצה להיות במרדף אחרי הכאב, שגם לא נעלם אלא רק נחלש..
כןקופצת על האשכול
האם מוכר מיגרנה לנשים שמגיעה כל חודש למשך שבוע - לפי המצב.....
ואם נתקלתם יש משהו שעוזר מעבר לשלל העיצות למיגרנות??
מכיל מדללי דם.אני בהלם שעוד לא כתבו!!!!
יש כדור נפלא למיגרנה, קוראים לו אקסדרין מיגרנה (צריך לשים לב, לא אקסדרין רגיל, אלא אקסדרין מיגרנה), זה בעצם משכך כאבים (בסגנון אקמול איבופן אופטלגין וכדו' אבל של חברה אחרת),
הבעיה היא שלא מוכרים אותו בארץ (בעבר היה בארץ חיקוי פחות מוצלח בשם אוקסידול אני לא יודע מה איתו היום), אבל בארצות הברית מוכרים אותו בכל בית מרקחת (אפשר גם להזמין אותו באמזון לכתובת בארצות הברית ולהביא משם),
הוא עוזר יותר מכל דבר אחר, מניסיון של רבים,
צריך לבקש ממישהו שטס שיביא קופסה או שתים,
אני מכיר רבים מאוד שחיים עליו שנים, וכל פעם שמתחילה מיגרנה לוקחים אותו והוא עושה נפלאות,
רפו"ש לכולם.
זה?אני בהלם שעוד לא כתבו!!!!
יש כדור נפלא למיגרנה, קוראים לו אקסדרין מיגרנה (צריך לשים לב, לא אקסדרין רגיל, אלא אקסדרין מיגרנה), זה בעצם משכך כאבים (בסגנון אקמול איבופן אופטלגין וכדו' אבל של חברה אחרת),
הבעיה היא שלא מוכרים אותו בארץ (בעבר היה בארץ חיקוי פחות מוצלח בשם אוקסידול אני לא יודע מה איתו היום), אבל בארצות הברית מוכרים אותו בכל בית מרקחת (אפשר גם להזמין אותו באמזון לכתובת בארצות הברית ולהביא משם),
הוא עוזר יותר מכל דבר אחר, מניסיון של רבים,
צריך לבקש ממישהו שטס שיביא קופסה או שתים,
אני מכיר רבים מאוד שחיים עליו שנים, וכל פעם שמתחילה מיגרנה לוקחים אותו והוא עושה נפלאות,
רפו"ש לכולם.
אולי לכן לא מוכרים בארץ,מכיל מדללי דם.
(אספירין - פרצטמול - קפאין)
צריך היוועצות עם רופא.
נראה שכן,
זה הכדור המדובר.
קור מכווץ את הוורידים שבראש שמתנפחים וגורמים לכאביש לי עכשיו התקף מיגרנה מהצום
מה אפשר לעשות כדי להעביר לגמרי? כי גם אם הכאב נרגע יש לי כמו משהו שתופס את המח וגורם לי לחשוב רק על המיגרנה, לא יודעת איך לתאר את זה אבל זה ממש תופס את הריכוז...
לקחתי משכך כאבים עם כדור הרגעה קטן, ולא עזר
אני לא רוצה עכשיו הפניות לרופאים או לטיפולים, כי אין לי הרבה פעמים, ושיש אני לרוב מצליחה לעצור בהתחלה
אבל עכשיו מה אפשר לעשות????
שאני זזה הרבה הכאב ראש והבחילות מתגברות...
ואני לא רוצה לקום מחר ליום של מיגרנה![]()
מה עשית בהריוןבתור ילדה קטנה ההורים שלי היו מאד נבהלים מההתקף (שלאחר שנים התברר כ"מיגרנה")
הייתי בכל התקף בבית חולים.
כאבי ראש הצילו! הקאות, טשטוש ראיה וראיה חלקית עם סינוורים ונצנוצים מסתובבים.
ההתקף היה לוקח לא פחות מ7 שעות.
ואחרי הרבה שנים גילנו את הכדור אקמול פוקוס
כיום עם נטילת 2 כדורים מיד בתחילת ההתקף
אין כאב ראש כלל ואין בחילות ואין הקאות.
המיגרנה לוקחת שעה וחצי עם טשטושי ראיה. כמובן שקיימת חולשה לכל אותו היום אבל אפשר לתפקד.
כיום אני מתפקדת ועובדת תוך כדי מיגרנה.
אני בוודאות מקשרת את המיגרנה למאכלים שאכלתי:
גבינה צהובה, שוקולד, קפה וכל קופאין מכל סוג.
מדי חודש.. ובתחילת ה.
יש נשים שמשך חודשי ה. אין להן כלל מיגרנה.
לי כן יש.
וכן לחץ!!! בימי לחץ זה קורה וחוסר שינה.
לי זה היה תוך כדי הפגישה האחרונה עם החתן לפני החתונה.
רפואה שלמה לכל אותן אלו שמתמודדת.
רק תפילות!
.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים