מיגרנה

• הוסף לסימניות
האם יש תרופה או דבר אחר לטיפול במיגרנה? אשמח לשמוע עצות וכו
דחוף

• הוסף לסימניות
אצלי עובד פלא פלאים:
אקמול פוקוס (קונים בכל בית מרקחת ללא מרשם) 2 כדורים ברגע שמתחיל הכאב וזה עובר כמעט מיד ל-ח-ל-ו-ט-י-ן!!!
רפו"ש

• הוסף לסימניות
עזרה ראשונה: אקמול(גם פורטה טוב וגם פוקוס)+כוס קפה עם מלאאא קפה(קפאין)
לשכב במיטה בחדר מוצל(ואפי' חשוך)
היה על זה אשכול שלם. תנסי לחפש.

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי לוקח אפטלגין ונכנס למיטה לישון קצת. אחרי ששמעתי שלוקח לרעל של האופטלגין חודש לצאת מהכבד חיפשתי פתרון אחר. הפסקתי לשתות קפה (למעט כוס ראשונה של הבוקר) ומאז שקט.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ סובלת ממיגרנות, (לדעתי אצלי זה הורמונלי, יש תקופות בחודש בהם בעיקר אני סובלת). אני לא שותה קפה, כך שאצלי אין קשר לקפה. יש כאלה שקפאין אכן משפיע, קפאין יש גם בקולה, תה, שוקולד.

אקמול פוקוס עזר לי, אך בשלב מסוים התחיל לעשות לי כאבי בטן משום שהוא מכיל אספירין לא מצופה.
אדוויל גם עוזר.

המליצו לי ללכת לנוירולוג, אולי הוא יוכל לעזור. רופאת משפחה הוציאה לי הפניה אך טרם קבעתי תור.

אין תרופת פלא למיגרנה. אצל כל אחד היא מופיעה מסיבות שונות. צריך לנסות למצוא מה גורם לה ולסות להימנע מהגורמים ככל הניתן.
אצלי לדוגמא, אני יודעת שאם אני הולכת לישון מאוחר וקמה מוקדם זו סגולה בדוקה כמעט תמיד למיגרנה...

רפואה שלימה ובהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
סבלתי מ-א-ד. הייתי מושבתת ימים שלמים. שלא לדבר על הסבל. ואל תדברו איתי ואל תתקרבו אלי. ניסיתי כל מיני דברים והשליח להצלתי היה הרוקסט. לתרופה זאת יש כל מיני שמות. אולי גם אקמול פוקוס, ושמתי לב שקופות חולים התחילו לייצר לעצמם את התרופה וקראו לתינוק בשם חדש. מה שחשוב זה המרכיבים: אקמול (פרצטמול) קפאין וקודאין. אני לוקחת 2 מיד כשהכאב מתחיל להגיע. מאז - שלום על ישראל. טפו טפו

• הוסף לסימניות
אבל כמו שאמרו מעלי - אין תרופה שתתאים לכולם. במהלך החיפושים שלי הגעתי למטפלת שבדקה לאיזה מאכלים אני רגישה. הוצאתי אותם מהתפריט ובהחלט הוקל לי. היו אנשים שסיפרתי להם על רוקסט והם צחקו עלי. מישהו סיפר לי שבעקבות הגיל שלו ועליה בלחץ הדם שלו הוא התחיל לקחת תרופות להורדת לחץ הדם, ותרופות אלו גרמו להפסקה של המיגרנות. ויש בזה הגיון.

אפשר גם לנסות לקרר את האיזור. אצלי המיגרנה היא חד צדדית, וכשהיא מופיעה אני מרגישה איזור נפוח בראש, משהו כמו וריד נפוח מעל העין לכיוון הקודקוד. קירור של הוריד הזה עוזר, וכן קירור של הגבה הבעייתית, או אפילו לחיצה חזקה מאד על הגבה.

שתהיה רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
לא מיגרנה אבל לי היה כאבי ראש, והלכתי לרופא שאבחן שזה מישיבה ממושכת מול מחשב זה גורם שיתפס שריר בעורף. והפנה אותי לפיזיוטרפיה. שמעתי על הרבה שזו היתה הבעיה.

• הוסף לסימניות
כל התרופות שמכניסים לפה מאד מזיקות כידוע בטווח של זמן, לפעמים אולי אין ברירה אבל כמובן שכדאי למעט מאד.
יש משחה שמאד מרגיעה את הכאב כשמורחים אותה על הרקות מיד כשמתחיל הכאב, כרגע היא חסרה בשוק, אם את מאד רוצה אני אולי אוכל להצליח לברר לך אם יש אפשרות כלשהי להשיג אותה.

• הוסף לסימניות
אצלי ביום הרביעי לכאב ראש בלתי פוסק ושהייה כל הזמן במיטה עם חושך
הלכתי לרפלוקסולוגית/משזיסטית שעזר מאד מאד.

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שסבלה ממגרנה ורופא מומחה הסביר לה שהכל מתחיל מהקיבה!
היא שינתה תזונה, עברה לקמח ללא גלוטן, בלי טיגון, ללא פחמימות ריקות ובס''ד ראתה ישועות!

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו שנעזר מאד בתוסף מגנזיום (עדיף מגנוקס) להפסקת התקף ובעיקר למניעה.
יש על זה הרבה חומר באינטרנט שמגנזיום מונע/מפחית מיגרנות.
אין מה להפסיד מלנסות, כי גם ככה לרוב הציבור חסר מגנזיום והמחיר כ70 ש"ח שווה ניסוי.
נ.ב. לחברה שמייצרת את מגנוקס יש גם מוצר ייעודי שנקרא מגנוקס מיג, ומכיל בנוסף ויטמין B2 וגם B12, אבל אפשר גם לקנות את הרגיל שהוא במינון קצת יותר גבוה ואת הויטמינים הנ"ל להשלים בנפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת