למען הזולת
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
רפואה שלימה
אני אשמח ממש לקבל את השם של הנוירולוג והיכן הוא מקבל.גם אני חוויתי התקפים מאד קשים בהריונות ,באחת הפעמים שאמרתי נואש החלטתי בכל זאת לגשת לנוירולוג ,למרות שידעתי שאין לו מה להציע לי במצבי, יצאתי ממנו עם הפניה לשמירת הריון .כל כך הצטערתי שלא הלכתי קודם.
אני פה כרגע
אני עכשיו...אני פה כרגע
יש עוד כאלו שניסו תפו"א וזה עזר להם?אני גם סבלתי ממיגרנות ממש קשות.
וניסיתי משהו שהיה כתוב פה בפרוג. תופתעי אבל ממש עזר- לשים תפוח אדמה על המצח!! אני חותכת אותו ומצמידה עם מגבת על המצח פרוסות תפוחי אדמה! זה ממש עזר!
עוד משהו- מגנזיום. לקחת כל יום מאד עזר לי. תחפשי באינטרנט כתוב על זה הרבה שזה עוזר למיגרנות (כמו שלוקחים בשביל התכוצויות ברגליים וכו' זה מרחיב את כלי הדם או משהו כזה)
זה עוזר עם שינה.יש עוד כאלו שניסו תפו"א וזה עזר להם?
יכולה לומר מי הרופא? דחוף לאישה סובלת....גם אני חוויתי התקפים מאד קשים בהריונות ,באחת הפעמים שאמרתי נואש החלטתי בכל זאת לגשת לנוירולוג ,למרות שידעתי שאין לו מה להציע לי במצבי, יצאתי ממנו עם הפניה לשמירת הריון .כל כך הצטערתי שלא הלכתי קודם.
מצטרפת לשאלהיכולה לומר מי הרופא? דחוף לאישה סובלת....
תודה!
יצא לך משהו מזה?אני אשמח ממש לקבל את השם של הנוירולוג והיכן הוא מקבל.
כי אני על סף יאוש...
כל יום כל יום מתחיל ונגמר בכאבי ראש, והתפקוד בהתאם![]()
סתם לעודד, משהו שהיה אצלי ושמעתי על עוד כמה- בתחילת ההריון המיגרנות מחריפות לרמה בלתי אפשרית, ואח"כ לקראת האמצע- הם פשוט נעלמות עד לסוף ההריון!! (לא משנה שאחרי הלידה זה רק מחמיר- באופן קבועיצא לך משהו מזה?
אני רוצה לנסות
סובלת ממיגרנות שלוקח 3 ימים עד שעובר..
יש לך המלצה על אוסתאופטית?מוכר לי מאווודד
אצלי הדבר היחיד שעוזר לי זה אוסתואופתיה, ברגע שמתחיל לי התקף של מיגרנה שלא עובר כמה ימים אני יודעת שצריכה לטפל בשרירים או עצמות באיזור הכתפיים, הגב, הצוואר, הראש, אצלי כבר תוך כדי טיפול מרגישה שהכאב נעלם ויכולה לנשום ויש לי שקט לתקופה של כמה חודשים בד"כ.
בלי אוסתואופתיה מה שמקל זה שתית מים ושינה אבל אצלי בערבים תמיד חוזר עד שמטפלת באוסתואופתיה.
לא לקחת סתם אוסתואופתית רק רק אחת עם נסיון רב בתחום והמון המלצות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים