דרוש מידע מידה 42 בנעליים לנשים? כנסי לעזור לי

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהי קישור למגפוני גרב מידה 42 שחורות עם עקב נמוך כסף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תיהיו מאוד זהירים עם המידות של שיין צריך ממש לבדוק טוב !!!!

אבל יש שן הרבה נעליים ממש יפות במידות גדולות
לי אפילו הגיעה אחד גדול מידי כלומר אזור מידה 45
וזה נשים !

• הוסף לסימניות
ואיפה משיגה כלה נעליים לחתונה במידה 43?
כל אלה שרשמו כאן שנועלות מידות 42/43, אם כבר התחתנתן, איזה נעליים היו לכן לחתונה?

• הוסף לסימניות
איזה כייף לגלות שאני לא היחידה בעולם.... ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מידה 43
לחתונה מצאתי ברגע האחרון בחנות שלא קיימת היום, מידה 42 וזה היה קצת קטן עלי:D
בסוף החתונה זרקתי אותן לפח עם אצבעות כואבות...
היום אני קונה רק בנקסט - יש שם מלא דברים יפים עד 43
זה היה כאלה נעלים בדיוק

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי להזמין מחו"ל
הזמן כבר קצר, וגם, אם זה לא יהיה נוח? חייבים למדוד...

• הוסף לסימניות
עוד מישהי?
אה, והכלה רוצה דווקא נעלי פלטפורמה
"כמו כל כלה רגילה"

• הוסף לסימניות
לכל מי שהגיבה כאן אשמח לדעת האם הרגל שלכן גדולה באורך או בהיקף (החלק הכי רחב ברגל...)?
אני חיפשתי בזמנו בנקסט ואמזון והמידות הכי מדויקות (בלי אכזבות [כמעט]...) היו משיין בסופו שלדבר...
רק שהנעלים של שיין לא מאוד חזקות, וכבר כמה זוגות נקרעו לי (ספורט).

• הוסף לסימניות
עוד מישהי?
אה, והכלה רוצה דווקא נעלי פלטפורמה
"כמו כל כלה רגילה"
לפני 10+ שנים מקווה שעדין רלוונטי.
ליוויתי כלה עם מידת נעלים42. לקחנו נעלים מגמח כלות -נעל לבנה עם פלטפורמה כמו של כלות .ברחוב נועם אלימלך במספרים האי זוגי(לא זוכרת מספר אבל זה רחוב קצר ) משפחת בצלאל- לא יודעת מה עם זה היום שווה לבדוק בספר טלפונים.
הצלחות ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
לכל מי שהגיבה כאן אשמח לדעת האם הרגל שלכן גדולה באורך או בהיקף (החלק הכי רחב ברגל...)?
אני חיפשתי בזמנו בנקסט ואמזון והמידות הכי מדויקות (בלי אכזבות [כמעט]...) היו משיין בסופו שלדבר...
רק שהנעלים של שיין לא מאוד חזקות, וכבר כמה זוגות נקרעו לי (ספורט).
יש לך קישורים מומלצים?

• הוסף לסימניות
היי

אם מישהי רוצה
נעליים במידה 42-43 (temu)

קבצים מצורפים

• IMG_0203.JPG
    IMG_0203.JPG
    KB 107 · צפיות: 13
  • IMG_0201.JPG
    IMG_0201.JPG
    KB 99.8 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה