מידע שימושי מידה 4T

• הוסף לסימניות
לאיזה גיל זה?
ו-3T לאיזה גיל מתאים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהי שיודעת כי אני רוצה להזמין בגד באליאקספרס ואני לא יודעת אם לבחור במידה 3T או 4T, האם משהי מבינה במידות הללו?

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתבו פה פעם, 4T זו מידה קצת יותר גדולה ממידה 4
3T קצת יותר גדול ממידה 3 וכ"ו.

למרות שהרבה יותר הגיוני שה - T מסמלת את המילה צר/רזה (Thin)

• הוסף לסימניות
T - הכוונה TODDLER - פעוט

• הוסף לסימניות
ואיך זה קשור למידות?
ואם כך, מה ההבדל בין 4 ל 4T ?

תראי גם בטבלאות שהם מוסיפים (של המידות)
בדרך כלל רשום לדוגמא:
4 - 110 ס"מ
4T - מאה ועשרים ס"מ
כמובן שהערכים שרשמתי לא מדויקים סתם זרקתי לשם הדוגמא.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל 4 יותר גדול מ4T. ובעצם 4T זה 4 לפעוטות, ו4 זה 4 של ילדים.
לילד בן 3 הייתי לוקחת 3T לילד בן 4 הייתי לוקחת 4T או 4 אם הוא ילד קצת גדול.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לילד בן 3 3T, ולילד בן 4 וחצי 4T
וחבל כי צריכה להזמין לקטן 4T ולגדול 5T.
אולי זה משתנה מבגד לבגד,
אצלי זה מאד מדויק, והם רזים.

• הוסף לסימניות
אין להקפיץ אשכול ישן
לא אני אמרתי..

• הוסף לסימניות
1637061023150.png

הוסף נושא חדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה