ההאוטוקד שלי מוציא מידות בגודל מאד קטן מישהו יודע להסביר לי איך אפשר לשנות את זה
ש שימחה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 2/1/17 הוסף לסימניות #1 ההאוטוקד שלי מוציא מידות בגודל מאד קטן מישהו יודע להסביר לי איך אפשר לשנות את זה
N naftali3611 משתמש רשום עיצוב ואדריכלות פנים 2/1/17 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י שימחה;2372285: ההאוטוקד שלי מוציא מידות בגודל מאד קטן מישהו יודע להסביר לי איך אפשר לשנות את זה לחצ/י כדי להרחיב... תיכנס להגדרת anotatoin שורה שניה שם צריך להכנס להגדרות ולעדכן גודל הטקסט קבצים מצורפים הגדרת מידות.PNG KB 14.5 · צפיות: 21
נכתב ע"י שימחה;2372285: ההאוטוקד שלי מוציא מידות בגודל מאד קטן מישהו יודע להסביר לי איך אפשר לשנות את זה לחצ/י כדי להרחיב... תיכנס להגדרת anotatoin שורה שניה שם צריך להכנס להגדרות ולעדכן גודל הטקסט
T tc משתמש רשום עיצוב ואדריכלות פנים 18/1/17 הוסף לסימניות #3 אם את עובדת עם אוטוקאד קלאסיק. את פותחת את הDIAMENSHEIN STYLE, בוחרת הSTYLE שבו את משתמשת,MODIFY, TEXT ושם משנה את הגובה ( HEIGHT)..
אם את עובדת עם אוטוקאד קלאסיק. את פותחת את הDIAMENSHEIN STYLE, בוחרת הSTYLE שבו את משתמשת,MODIFY, TEXT ושם משנה את הגובה ( HEIGHT)..