מידע שימושי מידות בנקסט לתינוק שנולד

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך אני יודעת מה צריך להיות הרכב הבד אם אני רוצה בד מחמם לתינוק שיוולד בתחילת כסלו בע"ה, כי לפי התמונה אי אפשר כל כך להבדיל מה מחמם ומה בד רגיל,
תודה ושבוע טוב.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך אני יודעת מה צריך להיות הרכב הבד אם אני רוצה בד מחמם לתינוק שיוולד בתחילת כסלו בע"ה, כי לפי התמונה אי אפשר כל כך להבדיל מה מחמם ומה בד רגיל,
תודה ושבוע טוב.
אני לא יודעת לאיזה פריט את מתכוונת,
אוברולים שלמים רוב המארזים הם כותנה דקה. את צריכה לחפש פליז/בטנת פליז/קטיפה.
בגדי גוף עד כמה שידוע לי יש רק דקים.

• הוסף לסימניות
יש דברים שרואים בבירור שזה חורפי אבל אני לא אוהבת בד פליז, אני מחפשת אוברולים יותר בכיוון של פוטרים.

• הוסף לסימניות
יש דברים שרואים בבירור שזה חורפי אבל אני לא אוהבת בד פליז, אני מחפשת אוברולים יותר בכיוון של פוטרים.
אז תחפשי ביטנת פליז. הם מעולים לדעתי.
כאלה:

• הוסף לסימניות
מצוין, בדיוק מה שחיפשתי, לדעתכם בתחילת כסלו יהיה חורף?

• הוסף לסימניות
מצוין, בדיוק מה שחיפשתי, לדעתכם בתחילת כסלו יהיה חורף?
אין לי מושג.. אבל זה תלוי גם באזור מגורים. אני בירושלים כבר עכשיו התחלתי להלביש את הילדים בפיג'מות חורפיות...

• הוסף לסימניות
תודה ושבוע טוב.
צריך לחפש את המילים פליז או קטיפה, הרכב הבד לא מלמד על העובי. מניסיון עבר, אין להם הרבה פריטים כאלו.

לגבי העונה, אני מציעה להסתכל על התאריך הלועזי, תחילת כסלו כנראה כבר יהיה חורף, כי הייתה שנה מעוברת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה