מידות ב-אלי אקספרס

• הוסף לסימניות
כמו בנקסט?
צריך מידה פחות להזמין
אשמח לתשובות דחוף
תודה ענקית מראש.

• הוסף לסימניות
רק שתדעי - אין סיכוי שיגיע לך לפסח.

בקשר למידות - לדעתי כמו שהיית לוקחת בארץ
של נקסט זה מידות גדולות בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
לדעתך או מנסיונך??? בקשר למידות.

• הוסף לסימניות
יש שם מידות של אורכים, תבדקי ותתאימי לפי הטבלה
אורך שרוול, אורך שמלה היקפים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1228380:
תודה רבה.
לדעתך או מנסיונך??? בקשר למידות.

מנסיוני.
לגבי שמלות וחצאיות זה תמיד מגיע מאוד מאוד קצר.

• הוסף לסימניות
למדוד זה הר

נכתב ע"י רותיי;1228368:
כמו בנקסט?
צריך מידה פחות להזמין
אשמח לתשובות דחוף
תודה ענקית מראש.

מנסיוני- הרב יש לומר, אני בארץ מידה 40 ומזמינה תמיד L או XL, בפעמים שהזמנתי M, העברתי את הבגד לבת שלי...
המידות שם קטנות מאוד!! מותאם לסיניות...
מש שכן חשוב למדוד זה הרוחב בין הכתפיים, זה יתן לך אינדיקציה אם החולצה או השמלה צפופה.
וקחי בחשבון שגדול בד"כ אפשר להצר ולהרחיב א"א
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1228536:
מנסיוני- הרב יש לומר, אני בארץ מידה 40 ומזמינה תמיד L או XL, בפעמים שהזמנתי M, העברתי את הבגד לבת שלי...
המידות שם קטנות מאוד!! מותאם לסיניות...
מש שכן חשוב למדוד זה הרוחב בין הכתפיים, זה יתן לך אינדיקציה אם החולצה או השמלה צפופה.
וקחי בחשבון שגדול בד"כ אפשר להצר ולהרחיב א"א
בהצלחה

אני דיברתי על בגדי ילדים.
אבל אכן, בבגדי נשים המידות קטנטנות.

• הוסף לסימניות
ההבדל בין נקסט לאלי אקספרס שנקסט היא חנות אמינה וגם המידות פחות או יותר קבועות.

אלי אקספרס בניגוד לנקסט אינו חנות מסודרת זה אתר (שמזכיר שוק) שיש בו מוכרים רבים ושונים שמציעים את מרכולתם (הסינית...) כך שאין סכוי לאחידות במידה, האמינות נמוכה, והרבה פעמים הקשר בין מה שכתוב למציאות מקרי בהחלט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1228548:
אני דיברתי על בגדי ילדים.
אבל אכן, בבגדי נשים המידות קטנטנות.

כן התכוונתי לגבי ילדים
תודה.

• הוסף לסימניות
המידות לא אחידות לפעמים קטן לפעמים בול
כדאי להזמין מידה גדולה יותר שלפחות אם לא יהיה טוב עכשיו עוד יהיה אפשר להשתמש בעתיד.
הזמנתי עכשיו כמה סוגי שמלות לבנות חלק יצאו בדיוק המידה שהייתי צריכה וחלק יותר קטן

• הוסף לסימניות
הזמנתי שמלות כלה והגיעו יותר גדולות מהמידה האמיתית
בעיקר היו מאד רחבות הייתי צריכה הרבה להצר

• הוסף לסימניות
זה סיכון לקנות שם,
הזמנתי חצאית גינס הגיע צבע שונה מהתמונה הרבה יותר תכלת.
הזמנתי שמלת פולו לילדה הגיע קטן ,
לדעתי בגד שלא מופיע עם טבלת מידות לא כדאי לקנות.
עכשיו הזמנתי שמלה לקטנה שלי לקחתי מידה גדולה נראה מה יגיע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה