מידות מינימליות להגבהה מתחת למכונת כביסה

• הוסף לסימניות
בחדר רחצה קטן אני רוצה לעשות הגבהה מתחת למכונת כביסה
שההגבהה תהיה מינימלית במידות. אורך, רוחב וגם גובה (המייבש אמור להיות מעל המכונה. ושיהיה נח להגיע)
ויחד עם זה שלא יהיה קטן מידי לאומת המכונה.
60*60*10 יספיק?
כשהמכונה סוחטת היא עלולה לזוז מעט. שלא יתעקם...

• הוסף לסימניות
תתני לפחות עוד 5 ס"מ לרוחב
לעומק הייתי אומרת אפילו יותר אבל ודאי שלא פחות מ-65

אם בגובה את גם רוצה לחסוך- אפשר להשתמש בבלוק 7, אולי אפילו 5

• הוסף לסימניות
תתני לפחות עוד 5 ס"מ לרוחב
הרוחב הכי קריטי לי שם...
יש לי שם 110 סמ למכונת כביסה +כיור
דווקא עומק אין לי בעיה לתת 70
לגבי גובה- 5 מספיק כדי שמים שגורפים לחור ממש קרוב למכונה-לא יכנסו?
אם אעשה 10 -עדיין יהיה נח השימוש במייבש. לא?

• הוסף לסימניות
הרוחב הכי קריטי לי שם...
יש לי שם 110 סמ למכונת כביסה +כיור
דווקא עומק אין לי בעיה לתת 70
לגבי גובה- 5 מספיק כדי שמים שגורפים לחור ממש קרוב למכונה-לא יכנסו?
אם אעשה 10 -עדיין יהיה נח השימוש במייבש. לא?
זה שברצפה יש מדרגה לא אמור להפריע למשטח כיור, במיוחד אם תעשי אותו עם ארון וסוקל המשכי להגבהה
גובה 5 מספיק בכיף שלא יכנסו מים, אפילו 2 ס"מ מספיקים לצורך זה
אבל 10 זה בהחלט אפשרי ג"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה