לא יודעת, לי תמיד המידה התאימהאם זו אותה מידה, למה הפורום מפוצץ באשכולות על נעליים וסנדלים למכירה, שלא מתאימים למידה?
המידות בסנדלים קטנות מאוד ,לפחות במידה.לראשונה אני מנסה להזמין סנדלים מנקסט.
הורדתי את הקובץ שהם מצרפים בשביל למדוד את הרגל, וקיבלתי מידה 33 לילדה בת כמעט 8, שנועלת כיום 31 (נעליים שנקנו פה).
אני רק רוצה לדעת שבאמת מדדתי נכון. זה הגיוני?
אני קניתי לבנים ב54 שחשאלת תם- המחיר של סנדל שמגיע אלי משם הוא 108 ש"ח כולל משלוח.
בארץ אני יכולה למצוא דברים לא פחות יפים והרבה פחות יקרים.
מה הרעיון לקנות דווקא שם? ועוד שאין אחריות על המוצר.
צודקת, החכמה היא למצוא את הדברים הזולים ולהזמין רק אותם.שאלת תם- המחיר של סנדל שמגיע אלי משם הוא 108 ש"ח כולל משלוח.
אלא אם כן בחנות היא תבחר את הדגם שעולה 200+האמת, חשבתי שתגידו לי- נכון, המחיר יקר יותר, אבל האיכות של המוצרים ממש ממש טובה ששווה את המחיר.
הבת שלי בחרה דווקא דגם מסוים, אני לא יכולה לקנות לה מה שאני רוצה ומה שזול דווקא. כך יוצא שבעצם לא משתלם לי להזמין לה שם.
אלא אם כן בחנות היא תבחר את הדגם שעולה 200+![]()
מי משלם משלוח??שאלת תם- המחיר של סנדל שמגיע אלי משם הוא 108 ש"ח כולל משלוח.
מעל 100 ש"ח המשלוח חינםהיה כתוב לי 95 ש"ח סנדל ו-15 ש"ח משלוח.
זה רק דגם מסוים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים