עזרה מידות של וילונות בנקסט

• הוסף לסימניות
המידות הרשומות באתר הן של כל הבד (כולל הכפלים) או של גודל החלון המתאים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
ובמידות 145X183 ה145 אומר האורך וה183 זה הרוחב? אני ממש גרועה בדברים האלו.

• הוסף לסימניות
גם אני בדיוק באותה התלבטות עכשיו. אני רוצה וילונות ארוכים, אבל המקסימום ארוך שלהם הוא 2.29 מ', אבל אני צריכה 2.5 מ'.
הגיוני שאין להם יותר מזה?

• הוסף לסימניות
אז ה2.29 זה אורך???

• הוסף לסימניות
ככה נראה לי, כי המידה שאני רציתי ניא 1.35×2.29. לא נראה לי שהכוונה היא לגודל הפתח, אלא לגודל הוילוו. בכל אופן אפשר להתקשר לשאול.
אם את שואלת אשמח שתעדכני אותי גם, יש מצב שאני אשאל מחר.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי נקסט
אבל בדרך כלל המידה הראשונה בצד שמאל מסמנת את ציר הX והמידה השניה את ציר הY והמידה השלישית (אם יש את הZ שהוא הנפח-עומק) כך שכנראה 145X183 אז ה145 הוא רוחב ו183 זה גובה. כך לי נראה..

• הוסף לסימניות
דיברתי עם השירות לקוחות. 2.29 זה האורך, והוא האורך הכי ארוך שיש להם :(

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי נקסט
אבל בדרך כלל המידה הראשונה בצד שמאל מסמנת את ציר הX והמידה השניה את ציר הY והמידה השלישית (אם יש את הZ שהוא הנפח-עומק) כך שכנראה 145X183 אז ה145 הוא רוחב ו183 זה גובה. כך לי נראה..

נשמה, אני בשיעור חשבון כתבתי שירים. מי זוכר מה זה ציר X וציר Y???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה