השקעות מידע אודות קורס "האצת העושר הפיננסי" של נועם מדר

• הוסף לסימניות
שוקלת אם לקנות את הקורס הזה,
אשמח מאד לתגובות ממי שמכיר
תודה

• הוסף לסימניות
שוקלת אם לקנות את הקורס הזה,
אשמח מאד לתגובות ממי שמכיר
תודה
הייתי ממליץ קודם להקשיב לזה.
רונן מרגוליס VS נועם מדר

• הוסף לסימניות
מה זה קשור לקורס?
אני אקשיב אך לפני שמפנה זמן,
הקורס אמור להיות מקיף הרבה יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

אשמח למידע על הקורס הנ"ל
אם הוא נותן את המידע והפרקטיקה המספקים להשקעה בשוק ההון,
וגם מה כדאי לברר לפני שהולכם על קורס מסוים
תודה רבה!
  • חחח
Reactions: המצבר1 //
1 תגובות
אל תתנו לבורות הכלכלית לקבוע את גבולות ההצלחה שלכם!
מאמרים פנימיים משפחתיים אשמח להערות והארות.

אני ממש לא מבין גדול בשוק ההון אבל אני קורא הרבה ואני אוגר ולומד הרבה ידע ומידע מכל מיני מקומות בנוסף לפורום השקעות זה.

מה אני בעצם רוצה?
בהרבה הזדמנויות של כינוסים משפחתיים כגון שבתות חתן ואירועים משפחתיים תמיד הנושא של שוק ההון עולה ואני גם משתדל להתערב ולחלוק את המידע שיש ברשותי
עקב כך קיבלה משפחתי החלטה להתחיל להוציא מעין מאמרים פנימיים למשקיע המתחיל ולשלוח אותם במהדורת מייל לכל מבקש (כמובן מהמשפחה) ואני התחלתי לשכתב ולשם כך אני נעזר בבינה מלאכותית לסגנן דברים ולהרחיבם בצורה פשוטה
אשמח לפרסם כאן מידי שבוע את המאמר (שוב לא מדובר במשהו גאוני או יוצא דופן אני בטוח שלהרבה מהקוראים זה ישעמם ולהרבה שלא...) לפני שאני שולח אותו במייל ואשמח לתגובות הארות והערות הכל יתקבל בברכה כי אני גם לומד תוך כדי ובודאי שזה יוסיף וייעל את המאמר

לפני שאני מפרסם אשמח לתגובות הקוראים האם זה שייך והאם זה מתאים לפורום זה
שלום רב לכל חברי הפורום,

אני מתלבט מאוד לגבי בחירת מסלול ללימודי שוק ההון. הסתכלתי על הרבה חומרים ודיונים, אבל אני קצת הולך לאיבוד מרוב האפשרויות הקיימות.

אני מחפש להתחיל ללמוד ברצינות, מהיסודות ועד הכלים המעשיים. אני צריך מסלול שלם שכולל חשבונאות וכלכלה, וכן את הקורס המרכזי של אנליזה, הערכת שווי חברות או מקצועית א'. המטרה שלי היא לרכוש ידע מקצועי ברמה גבוהה כדי לדעת לנתח השקעות בעצמי.

אשמח מאוד להכוונה ממוקדת ממי שיש לו ניסיון אישי, כיוון שיש לי שני תנאים חשובים:

1. גמישות מלאה: אני זקוק לקורסים שמוצעים במתכונת אונליין מוקלטת (שיעורים לצפייה עצמית), כדי שאוכל להתקדם בקצב אישי בזמנים הפנויים שלי.
  2. התאמה מלאה: מכיוון שחשוב לי שהחומרים יהיו נקיים, אני מחפש מוסד/מרצה שידוע כמי שהשקיע והתאים את כל החומרים הויזואליים לקהל שומר תורה ומצוות.
אם אתם מכירים חבילת קורסים שלמה שעונה על שני הקריטריונים האלה בצורה מושלמת – מוקלטת ומותאמת – אשמח לשמוע על המקום הזה.

תודה רבה מראש על כל עזרה והכוונה!"

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה