דרוש מידע מידע אמין על דירות בשדרות

• הוסף לסימניות
מתעניין בהשקעה בנדל"ן בשדרות, אני מתעסק בנדל"ן בצפון הארץ כמה שנים.
מישהו יודע מי יכול לתת לי מידע אמין ומקצועי בשדרות? תודה

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי סומך על ניק שאתה לא מכיר בדברים כאלה
אבל שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא סומך על אף אחד (חוץ מהאחד), רק מברר, וכמובן מצליב מידע, כך שמי שרוצה לשקר יפסיד, יש בודדים בשוק הזה שרק אמת בפיהם ואותם אני מחפש וב"ה בדרך כלל בסוף מגיע אליהם

• הוסף לסימניות
מתעניין בהשקעה בנדל"ן בשדרות, אני מתעסק בנדל"ן בצפון הארץ כמה שנים.
מישהו יודע מי יכול לתת לי מידע אמין ומקצועי בשדרות? תודה
לא יודע איזה סוג דירה אתה מחפש. אבל לדעתי לא כדאי לקנות שם דירה ישנה ללא ממ"ד, כי הסיכוי להשכיר או למכור אותה נמוך מאד.

• הוסף לסימניות
לא יודע איזה סוג דירה אתה מחפש. אבל לדעתי לא כדאי לקנות שם דירה ישנה ללא ממ"ד, כי הסיכוי להשכיר או למכור אותה נמוך מאד.
תודה רבה.
לכן היא זולה מאד כרגע ועוד שנה שנתיים בעז"ה זה לא יעניין או לא יהיה משמעותי והמחיר יעלה מאד לדעתי.
אשמח למידע על מישהו שבקיא שם ואמין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה