כללי מידע בנושא הדפסה על בד ומחיר?

• הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבתי בעבר אני עומדת לפני סיום עיצוב מפת השולחן (תודה על התמונות לכל מי ששלח הן עזרו לי מאוד! מאוד!) וכעת עומדת לפני הדפסתה רציתי להתענין ולדעת היכן זול, איכותי וברור ביותר.
אשמח לקבל תגובות מהירות

• הוסף לסימניות
הדפסה על בד...

חבריה מה קורה???
התמונה כבר מוכנה להדפסה, אפ'חד לא שמע על כזה דבר?
עיצבתי מפת שולחן שאמורה להיות מודפסת על בד, רציתי לדעת אם יש לכם מידע בנושא הדפסה של גודל מטר על מטר וחצי.
תענו לי דחוף בבקשה!!!
והעונה יבורך בכל הברכות שבעולם.

• הוסף לסימניות
תעביר את השאלה לפורום 'הפקות דפוס'.
אני מאמינה ששם יוכלו לעזור לך. הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לסובלימציה על בד (בד סאטן).
ברוב המקומות הגודל המקסימלי A3, 50*50. ישנם מקומות בתל אביב שיש מטר על מטר.
לא זוכרת שמות, תחפשי סובלימציה על בד.

חוץ מזה, אפשר אולי להדפיס על חומר אחר, אולי בד דגלים, ואז זה יותר דומה למפת שעוונית.
זה אפשר בגרפומדיה רח' שטראוס ירושלים, רוחב הדפסה כ 1.20 אורך - כמה שתרצי.

• הוסף לסימניות
תוכלי לתת לי מספ' טלפון של המקום כדי שאוכל ליצור קשר?
ד"א אני בת....

• הוסף לסימניות
תודה על ההתיחסות!

תוכלי לתת לי מספ' טלפון של המקום כדי שאוכל ליצור קשר?
ד"א אני בת....

• הוסף לסימניות
אם העיצוב יכול להתחלק לקטעים קטעים, אז אפשר לעשות את זה בסובלימציה בכל חנות פוטו.
אם העיצוב הוא גוש אחד, אז תצטרכי פתרונות יותר מקצועיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה