מידע דחוף לאשה שנמצאת בתאילנד

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף מידע לאשה חילוניה שנמצאת בתאילנד - בנקוק - טנגואי (טה"מ)
0548427199
תודה מראש!
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
חפשי באתרים של חב"ד.
אני ממש לא מתמצאת, אבל ברור שהם הכתובת לדברים כאלו.

• הוסף לסימניות
חפשי באתרים של חב"ד.
אני ממש לא מתמצאת, אבל ברור שהם הכתובת לדברים כאלו.

• הוסף לסימניות
צרי קשר עם הרב משה ברוורמן (אין לי את המספר אולי תמצאי באתר של הידברות)
נדמה לי שהוא מתמצא באזורים שם.

• הוסף לסימניות
אני שולחת לך בפרטי מס' טלפון של אחי, שעזרה מסוג זה היא הספץ שלו.

• הוסף לסימניות
חב"ד מבטיחים כבר כמה ימים שיחזרו ועדיין לא חזרו. גם היום הם הבטיחו, ועדיין אין לי מידע. למי שיש מס' טל' של מישהו שמתמצא אודה לו מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
תנסי את טוהר ראשון בטל: 03-6188695

• הוסף לסימניות
בבנגקוק, בבית אלישבע: 121 Soi Sai Nam 2 Sukhumvit Soi 22 טלפון: 662-663-0244

לתיאום מראש: (בציאנג מאי)
חני - 83 944 8923 (0) 66+
152 819 53 (0) 66+
דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(מה שמצאתי בחיפוש בגוגל.)

• הוסף לסימניות
תודה. דבר ראשון חפשתי באינטרנט ודברתי עם בית חב"ד פעמיים. מידע מדויק אין לי עדיין. 100 טלפונים עשיתי כבר היום! חבל שכ"כ קשה להשיג מידע בנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה