ניסיתי לדבר עם עזר מציון - אמרו שיש להם רק אבחון דידקטי ולא פסיכו-דידקטי.אני לא ירושלמית, אז לא יודעת להמליץ באזור,
אבל אני התייעצתי עם המרכז של קשב וריכוז בעזר מציון, הם יודעים הכי טוב בכל אזור מה כדאי.
הם יודעים גם מה לשאול כדי לדעת יותר טוב למי כדאי להפנות בכל מקרה.
בהצלחה רבה!
נכון, גם בבני ברק הם מבצעים רק אבחון דידקטי.ניסיתי לדבר עם עזר מציון - אמרו שיש להם רק אבחון דידקטי ולא פסיכו-דידקטי.
כנראה שלא הגעתי לבן אדם הנכון שם.
יש אולי מספר טלפון?
וכן אם יש למישהו המלצות
תודה
לאבחון ילד בן 8 עם קשיים לימודים. (אבל אני כן רוצה גם את החלק של ה"פסיכו")לאיזה מטרה?
יש את עדה וייסברגר בירושלים
באיזה טלפון אפשר להתיעץ איתם? (זו שדברתי ממש לא ידעה על דבר כזה)נכון, גם בבני ברק הם מבצעים רק אבחון דידקטי.
אבל הם יודעים להפנות למקומות המתאימים ביותר.
אני הקראתי להם את הרשימה שבהשתתפות קופ''ח, והם המליצו לי למי לפנות מתוכם.
ואם רוצים מעבר למה שבקופה - הם מפנים לפרטי.
התייעצתי איתם לא רק בזה, ולא התאכזבתי אף פעם, ב''ה.
אני מתייעצת עם הייעוץ שבבני ברק:באיזה טלפון אפשר להתיעץ איתם? (זו שדברתי ממש לא ידעה על דבר כזה)
אין לי המספר אבל לגוגל ישלאבחון ילד בן 8 עם קשיים לימודים. (אבל אני כן רוצה גם את החלק של ה"פסיכו")
אפשר פרטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים