מידע לגבי קו טלפון של הוט

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;307565:
אצלי זה כך בקליק הראשון, ובהקלקה שניה -הוא משתחרר.
וואלה, זה עובד! פשוט ללחוץ פעמיים!

• הוסף לסימניות
לי היו בעיות בהתחלה (הייתי בהוט) חשבתי שזה בעיה של הספק, אבל בסוף התברר שנתיב אשמים בזה...
ברגע שפניתי אליהם נתיב סידרו לי את זה על הצד הכי טוב שאפשר...

• הוסף לסימניות
יש מבצע ללקוחות חדשים 10 שח ל- 3 חודשים ראשונים
ואח"כ 60 2000 דק

• הוסף לסימניות
לי יש הוט, ואני לא רואה שום בעיות שהיה לי עם נתיב. אני גם לא רואה איפה זה אמור לגרום בעיות. אם כבר יש בעיות עם 012.

• הוסף לסימניות
דרך אגב, כדאי לפרסם, כל מי שיש לו קו הוט יכול לקבל על אותו מודם קו שני חינם, לשיחות נכנסות וכדו', (להוציא שיחות עולה יקר, כמו קו קל של בזק בערך, 25 אג' לדקה, לסלולרי זה אותו מחיר כמו מכל טלפון קווי).
אידיאלי בעיקר לשמש כפקס וכדו'.
אפשר פשוט להתקשר אליהם לשירות לקוחות (1800-077-077) ותוך מס' דקות עד שעות מתווסף קו שני למודם, (יש מאחורי המודם שני יציאות, הם מפעילים גם את השניה).

• הוסף לסימניות
ואם הוא רוצה זה יכול להתנהג כמו קו רגיל,
60 ש"ח ל2000 דקות.

אנחנו עשינו כך - ושלוש חודשים ראשונים חינם.

• הוסף לסימניות
-

-

• הוסף לסימניות
שלושה חודשים חינם? זה לא שמעתי, רק ב-9.90 לחודש, אכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה