מידע נוקיה 235

• הוסף לסימניות
למישהו יש קודים של נוקיה 215\225\235 [כמו *#0000# או *#06#]?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר פלאפון מקשים של נוקיה שעובד על מערכת הפעלה אנדרואיד?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין נוקיה 235 לנוקיה 3210, חוץ מהמראה החיצוני?

• הוסף לסימניות
האם השמע בנוקיה 235 איכותי כמו בשיאומי חצי טאצ׳? האם הוא מתחבר טוב לאוזניות בלוטוז?
תודה למי שיעזור.

• הוסף לסימניות
לגבי החיבור לבלוטוס אני יכול לומר שיש לו חיבור טוב, ולגבי השמע לא היה לי אף פעם שיאומי שאני יכול להשוות אבל אני חושב שיש לו שמע איכותי.

• הוסף לסימניות
היום קיבלתי את ה235 מאליאקספרס.
סים של רמי לוי כשר עובד, אחרי שמתקשרים למוקד ואומרים שהוא נחסם. משאירים את הסים בטלפון והם משחררים אותו. הנציג מזהיר שלא להחזיר אותו לטלפון התומך. אבל אתם יודעים שהוא עדיין שם חחחח.
הפלסטיקה מרגישה פשוט. אבל סך הכל נראה נחמד. שמע טוב גם הדיבורית. משהו ברמקול קצת מוזר אבל מניח שמתרגלים.
עכשיו מחפש יישומים....

• הוסף לסימניות
האם זה הגיוני שסים כשר של פרטנר נחסם כאשר הכנסתי אותו לנוקיה 235?
אם כן מה עושים?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי אין הרבה מה לעשות חוץ מלתת למישהו שישנה לו את ה-IMEI.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשנות שתהיה תצוגה של זיכרון אנשי קשר מהטלפון בלבד?

• הוסף לסימניות
חושב שלא. יש אפשרות לסן עדיפות לטלפון, ששם ישמרו המספרים.
למה זה חשוב?

• הוסף לסימניות
תמחק מהכרטיס. מאד פשוט

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה