- הוסף לסימניות
לכאורה זה לא פארק כמו שאנשים מצפים לראות. זו גינה שכונתית.יש גם פארק מאחורי הסופר של יש בויצמן ממש חדש ויפה מתקנים מעניינים של נגינה
כנראה תלוי באופי וסטייל של הרגלים.
לכאורה זה לא פארק כמו שאנשים מצפים לראות. זו גינה שכונתית.יש גם פארק מאחורי הסופר של יש בויצמן ממש חדש ויפה מתקנים מעניינים של נגינה
אתם הייתם שם?לכאורה זה לא פארק כמו שאנשים מצפים לראות. זו גינה שכונתית.
כנראה תלוי באופי וסטייל של הרגלים.
כמעט פסיעה מהבית.אתם הייתם שם?
מקפיצה, אשמח לתשובותלמישו יש מידע על בריכות ימקא?
יש הבדל בין בין הזמנים לשאר ימות השנה,זה ידוע, רק בבקשה תזהרו מפריצות.
תקחו את הילדים ותוציאו ממון רב ולא שחלילה יראו מראה אחד שיוכל להרוס אותם.
כתבתי כאן בשנים קודמות מה שאשתי סיפרה לי על בחורי ישיבות שהלכו לתומם בדרך לחוף הנפרד ובדרך ראו "בני אנוש" שפשוט ישבו להשתזף לאור החמה ועיניהם הותקו למקום עם פה פעור...
שבוע שעבר הייתי בעיר לא באיזור הטיילת..
והמקום כאן קדוש מדי כדי להרחיב.
חשבתי על הבחורים והילדים הצעירים שיבואו הנה שבוע הבא, ועם מה ישובו לספסלי הקודש..
מראות מזעזעים כך ברחוב.
השם ירחם!
מצטרף לבקשה!!@טברינית מקורית
יש לכם חוברת מידע על הפעילויות/תפילות וכדו' שיש בעיר?
נכון חלקית.יש הבדל בין בין הזמנים לשאר ימות השנה,
ואפילו בין החופש הגדול (לפני ט' באב) ל"בין הזמנים"
שאז העיר הופך ל90% חרדית!
רואים כמעט רק חרדים!!
בשונה מלפני בין הזמנים שאז באים מלא בני נוער חילוני מכל הארץ...
אחר כך הם יודעים שמגיעים החרדים, אז הם לא מתקרבים...
כמובן, שלא נקי לגמרי, אבל כמו שבירושלים אפשר לראות (באזורים מעורבים..)
בלי אחריות, אבל מניסיון
בהצלחה!
אם אני נמצא בקרית צאנז - איזה קוי אוטובוס מביאים אותי לשם?יש שם מתקנים לילדים אבל גדולים ומלאאאאא שטחי דשא ומקום למנגל....
ברח דבורה הנביאה בשכונת נוף פוריה
קו 15 לתוך השכונהאם אני נמצא בקרית צאנז - איזה קוי אוטובוס מביאים אותי לשם?
באיזה תחנה עלינו לרדת בקו 15 כדי להגיע לפארק?קו 15 לתוך השכונה
קו 5/11 מגיע עד ביג פוריה שזה ממש קרוב
המברג/הרב אלישיב?הרב אלישיב
בקו 15 זה תחנה אחת קודם שנקראת 'הרב אלישיב'המברג/הרב אלישיב?
ב"ה ענו לך.המברג/הרב אלישיב?
איפה??????דחוף!!!!!!
סיכמנו עם שייט להיום אחה"צ, ונפלה אי הבנה, והתברר שהוא כבר מלא להיום.
הבו עצה!
מי יודע על שייט [שומר שבת] עם סירות בנהיגה של נהג [לא עצמית] לשייט סולידי [לא טורנדו]?
אני צריך שתי סירות של 8-10 מקומות, להיום לפני השקיעה - בין 18:00-19:30.
תודה ענקית לכל המגיבים והמסייעים כאן!!!!!!!!!!
שלחתי לך במיילדחוף!!!!!!
סיכמנו עם שייט להיום אחה"צ, ונפלה אי הבנה, והתברר שהוא כבר מלא להיום.
הבו עצה!
מי יודע על שייט [שומר שבת] עם סירות בנהיגה של נהג [לא עצמית] לשייט סולידי [לא טורנדו]?
אני צריך שתי סירות של 8-10 מקומות, להיום לפני השקיעה - בין 18:00-19:30.
תודה ענקית לכל המגיבים והמסייעים כאן!!!!!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים