מידע על בתי מלון באזור שדרות הרצל בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נואשות מלון באזור שדרות הרצל לשבת זו (לאירוח של ההורים שלי ללינה בלבד על מנת שיוכלו לסעוד אצלנו),
פארק, רמדה וקראון פלאזה תפוסים,
בשערי ירושלים אין תשובה (וגם אני חושבת שאין להם B&B אלא רק אירוח לשבת שלמה כולל סעודות),
וזכור לי שיש עוד מלון בין פארק לרמדה - אבל אני לא זוכרת מה שמו (נדמה לי שפעם היה שמו לאונרדו אבל היום כבר לא).
מישהו יודע מה שם המלון האבוד?
או אולי רעיון למלון אחר באזור (ברדיוס קילומטר בערך)?
והאפשרות האחרונה אם לא מלון - אולי מישהו מכיר דירת אירוח לשבת באזור קרית משה - גב"ש? (דירה שמיועדת לאירוח בשבתות, ולא דירה שעזבו אותה באופן חד פעמי)

תודה!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי מוריה או שהחליפו שם...

• הוסף לסימניות
מלון ג'רוזלם גולד.
צמוד לתחנה מרכזית.
הכניסה מאחורה עולים במדרות של "יש" ומיד בצד ימין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה נראה רחוק מידי לא?

• הוסף לסימניות
שרי ישראל טוב לך? אם כן מכירה שם דירת אירוח מצוינת, תוכלי לבדוק אם היא פנויה השבת.

• הוסף לסימניות
שרי ישראל טוב בדיעבד, אבל אשמח לקבל את מספרי הטלפון. תודה!!
וגם המלון גולד - איזה מדרגות של יש? ליד תחנה מרכזית? ואיך המלון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1034596:
שרי ישראל טוב בדיעבד, אבל אשמח לקבל את מספרי הטלפון. תודה!!
וגם המלון גולד - איזה מדרגות של יש? ליד תחנה מרכזית? ואיך המלון?

מגיעים לרח' יפו, סנטר 1 ומיד אחרי הסנטר פארם יש את סופר "יש" מיד אחריהם יש מלא מדרגות לכיוון הרחוב שמאחורי התחנה מרכזית איפה שבק סטור ואיפה שהאוטובוסים נכנסים לתחנה מרכזית משם נכנסים למלון.
מעולם לא הייתי שם בחדר רק בלובי אין לי מושג תגשי לראות

• הוסף לסימניות
חוי - תודה,
התקשרתי והדירה תפוסה בשבת הקרובה.
תלתלי - גם בגרוזלם גולד אין מקום בשבת.
מה נסגר עם כל המלונות התפוסים השבת???
בקיצור,
עדיין לא הסתדרנו,
ואם מישהו מכיר דירת אירוח / מלון טוב באזור קרית משה (או גב"ש) - שדרות הרצל - ת. מרכזית - ואולי תחילת בית הכרם (לא עמוק מדי),
חוץ מ: רמדה, גני ירושלים, פארק, קראון פלאז'ה, שערי ירושלים, גרוזלם גולד,
אשמח לשמוע, וזה יעזור לי מאד!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
יש בבית הכרם מלון רייך, לא יודעת מה קורה שם היום.

• הוסף לסימניות
כן אבל למיטב זכרוני הוא די עמוק בתוככי בית הכרם, ולא כל כך קרוב אלינו (אנחנו גרים סמוך לגשר המיתרים)

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהו מקסים בנחלאות.
אם המיקום מתאים- שילחי מייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבתוך המבנה של בית היתומים דיסקין יש חדרי ארוח לא יודעת מה הרמה שם אבל אולי זה יעזור לרגע האחרון?

• הוסף לסימניות
יש את 'בית טובי העיר' במלכי ישראל / ירמיהו.
אם את ליד גשר המיתרים אז זה לא רחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה