מידע על הגן החדש ליד ממילא בירולשים עם המזרקות

• הוסף לסימניות
משהו היה שם? מה מצב הצניעות? מה הכתובת המדויקת?

• הוסף לסימניות
מדובר בפארק העצמאות?
היינו שם אתמול, גן יפה מאוד,
מתאים לילדים בגילאי 10+
המקום מפוצץ בחרדים. (לא יודעת אם זה נקרא צנוע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל המומחית;1057246:
מדובר בפארק העצמאות?
היינו שם אתמול, גן יפה מאוד,
מתאים לילדים בגילאי 10+
המקום מפוצץ בחרדים. (לא יודעת אם זה נקרא צנוע)
חדש??
כשהייתי בת שנתיים וחצי פתחתי שם את הראש (ואז טיפלו בי בקונסוליה האמריקאית שממול, אבל זה כבר לספרי הסטוריה...)
כך שחדש זה בטוח לא :)

• הוסף לסימניות
אתמול בדיוק עברתי שם, וגם לי נראה שהוא חדש. המזרקות ודאי.
מרחוק היה נראה כי מצב הצניעות איננו מספיק, משפחות שלמות מקפצות על המיזרקות, וסתם אנשים במצב רטוב.
היה די מוזר לי כשראיתי משפחה שנראית די דתייה נכנסת לפארק...

• הוסף לסימניות
גן העצמאות לא חדש, אבל מחודש.
יש שם מלא חרדים, כך שאני לא מבינה למה תלמידים התפלא לראות שם משפחה די דתייה......
מבחינת צניעות - לא רואים שם פריצות.
אבל כן, המקום מלא בחרדים כמו בכל מקום אחר עכשו בבין הזמנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;1057262:
גן העצמאות לא חדש, אבל מחודש.
יש שם מלא חרדים, כך שאני לא מבינה למה תלמידים התפלא לראות שם משפחה די דתייה......

אכן, כוונתי הייתה לגן עליו פותח האשכול התכווין: מידע על הגן החדש ליד ממילא בירולשים עם המזרקות. ממש תחת ממילא - על יד בניין קטן עליו כתוב "חוצות היוצר", מחוץ לחומות ממול מגדל דוד.
ושם - אכן התפלאתי... ועדיין.

• הוסף לסימניות
זה לא גן העצמאות!

קוראים לפארק הזה : "פארק טדי"
זהו פארק גדול ויפה, עם דשא, מקום מאד שמענין לטייל בו וגם נעים שם מאד.
הוא משקיף לחומות ירושלים.
יש שם מזרקות מים. בשעות הערב יש שם הופעה של אורות ומים - לא הופעה של אנשים, אלא יש אורות שנדלקים בקצב ובצורה שונה והמזרקות של המים עולים לגובה בהתאם וכן גם בצורה שונה. זה מדהים! הייתי שם אתמול!
ההופעה של המים מתקיימת גם במשך היום אך לא רואים את היופי של האורות.
שווה ללכת לשם באזור השקיעה - השקיעה נראית מדהים משם!
הופעה ראשונה בשעות הערב בשעה 20:00 ואח"כ בשעה 21:00.
כל הופעה 25 דקות.
יש שם מנגינות שפועלות ברקע ונותנות את הקצב למים ולאורות.

לפי מה ששמעתי כשהייתי שם - מי שמפעיל את הכל היה נשמע ערבי. המנגינות היו בקצב ערבי מזרחי... זה לא היה שירים בערבית אלא זה היה נשמע קצת ספרדי... אח"כ היה עוד כמה שירים משלנו... אבל זה לא שינה כל כך לציבור החרדי חרדי חרדי שהגיע לשם בכמויות והרשה לילדיו להשתולל בתוך מזרקות המים הגבוהות.

היו שם המוןןןןןןןןןןןןןן חרדים - לכל הדואגים. אפילו היו כאלו שנראו ממאה שערים.
יכול להיות שכשתגיעו תהיה שם אוכלוסיה אחרת, אבל המון חרדים הולכים לשם.

שווה ללכת.

זה נמצא ליד קניון ממילא - למי שמכיר את ממילא: בסוף השדרה ליד החנות "מקימי" יש מדרגות לרדת. צריך לרדת אותם עד הסוף ולחצות את הכביש למטה. אחרי שעברתם את הרמזור יש לפנות 10 צעדים ימינה ומיד תראו לפניכם את הגן.

או למי שמגיע בכלי רכב - הפארק נמצא סמוך ל"חוצות היוצר".

תהנו ותעשו חיים עם הילדים. כל הפיצקעלך שהיו שם נהנו מאד.

רק עיצה קטנה: כדאי מאד לקחת בגדי החלפה לילדים.
כל ילד שמגיע לשם רוצה לשחק במים וחבל שהם התקררו. בלילה קצת קריר שם.

חופשה נעימה ומהנה !

• הוסף לסימניות
אכן התכוונתי לפארק טדי החדש. תודה על המידע!

• הוסף לסימניות
היתי שם היום. היה מדהים!!! הילדים נהנו עד השמים ואני נהנתי לראות אותם מתמוגגים. מומלץ ביותר!

• הוסף לסימניות
עברתי שם היום בשעה 22:45 והיה סגור ונעול, לא יכולתי מדי להתרשם ולראות משהו - חוץ מנחילון קטנטן שפכפך בלחש. בכלאופן נראה מרשים.

• הוסף לסימניות
לכל מי שהיה שם בפנים- האם האוכלוסיה באמת חרדית?
האם אין פריצות?
תודה!

• הוסף לסימניות
החל מהשעה תשע וחצי הודיעו ברמקול שתוך עשר דקות הגן ננעל ורוב הציבור הראהoסימני התקפלות. אני חושבת ש95% מהאוכלוסייה בגן היו חרדים.נכון שהילדים נרטבו עד לשד עצמותיהם אבל בחסות החשיכה זה לא היה נראה כל כך נורא ואני די אלרגית לדברים כאלו.

• הוסף לסימניות
עכשיו חוזרת משם! זה פשוט מדהים!
הילדים נהנו עד הגג....
הציבור חרדי לגמרי!
פתוח מהשעה 7 בבוקר ועד 9 בערב,
כל שעה עגולה יש מופע של המזרקות, שאורך בערך 25 דקות.

תהנו!

• הוסף לסימניות
יש אוטובוס שמגיע לשם? מישהוא יכול להסביר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1057473:
יש אוטובוס שמגיע לשם? מישהוא יכול להסביר?

כשעומדים מול שער יפו, מצד שמאל יש את החומה, מצד ימין כביש, קצת יורדים עם הכביש ובצד ימין שוכן הגן

אם יש נזירים בדרך ורוצים לירוק, - קצת זהירות הם אלימים

• הוסף לסימניות
הי תודה על המידע
התוודעתי למקום חדש שלא חשבתי שיש בו עניין בכלל :)
נבדוק בעזרת ה'

• הוסף לסימניות
זה נמצא איפה שהיה פעם אצטדיון פתוח. (שפצו את המקום ובנו בו פארק)

• הוסף לסימניות
בריכת הסולטן?
זה עדיין קיים, לא ידוע לי שהפך לפארק
היה שם גינה בלי קשר עד כמה שזכור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת