שלום וברכה
אני מנהל ישיבת בין הזמנים בעיר מודיעין עילית
ואני רוצה לעשות הגרלה סינית
אשמח לקבל טיפים
1. איך מסיגים את הפרסים
2. איך לבצע את ההגרלה
אבל אני רוצה לדעת איך אני נגש לבעל החנות
והאם לגשת עליו בדרך התרמה או לבקש ממנו סבסוד?
תודה רבה רבה על העזרה
תגיד לו אנחנו עושים הגרלה, מי שתורם פרס יוזכר בקטלוג, בנוסח של,אבל אני רוצה לדעת איך אני נגש לבעל החנות
והאם לגשת עליו בדרך התרמה או לבקש ממנו סבסוד?
תודה רבה רבה על העזרה
יש לי מה לתרום לךשלום וברכה
אני מנהל ישיבת בין הזמנים בעיר מודיעין עילית
ואני רוצה לעשות הגרלה סינית
אשמח לקבל טיפים
1. איך מסיגים את הפרסים
2. איך לבצע את ההגרלה
תודה רבה תזכו למצוותיש לי מה לתרום לך
פנה אלי באישי
יכול להיות שתקשרת אלי אבל אני במקום ללא קליטה עד 23:00מספר הנייד שלי 0548467239
איך מגיעםלתוכנה הזולגבי ההגרלה,
אם כל אחד נכנס לכל הפרסים - אז יש את הפיתרון הישן של ערבוב פתקים וכו'
אבל אם זה בצורה שכל אחד נכנס לכל הגרלה בנפרד - אני ממליץ על תוכנה באקסס שגם תדע לעשות את ההגרלה.
איך התוכנה עובדתכשאני עשיתי הגרלה כזו
שילמתי למתכנת 3000 ש"ח.
כמובן שזה לשימוש רב פעמי - היינו ישמש אותך גם לשנים הבאות.
ניתן להכניס רשימות תורמים ועוד ועוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים