מידע על הדסה הר הצופים

יכולה לשתף אותך בשמחה רק לא נראה לי שמתאים פה בפורום
יכולה לכתוב לי כתובת מייל שלך ןאכתובלך
היי,
אשמח לשמוע גם מה צריך בשביל שיאשרו לי לידת מים (amk215180 בגימיל)

וכן כמה שאלות - 1. עדיין יש חדרים בלי שרותים ומקלחת - לא ביות מלא
2. מה כמות הערביות לעומת היהודיות
תודה!

אשמח לקבל מידע עדכני על בי"ח הר הצופים
איך החדרי לידה? הצוות?
והאשפוז- האם חייב ביות מלא?
מה הכשרות בחדר אוכל של מחלקת יולדות?
והאם בגדול מומלץ ללדת שם?

תודה רבה

חדרי הלידה-מילדות מהממות אחת אחת ולצערי שהיתי שם יומיים אז היו לי כמה וכמה מילדות כולם היו מקצועיות ונחמדות מאד לגבי החדרים הם ממש יפים בכל חדר יש שירותים ומקלחת
אשפוז לא היה חייב ביות מלא אבל במהלך היום הם כן כל הזמן דוחפים לך את התינוק גם אם את רוצה לנו בגדול כמו שאני ראיתי והבנתי מהם התינוקיה בין השעות 12 בלילה ל5 בבוקר(לפחות מתי שאני הייתי)
לגבי הכשרות אין לי מושג יש באתר שלהם את לשכת הרב ודרכם לברר
נהנתי מאד מהיחס המדהים מה שהפריע מאד מאד זה במחלקה החדרים ממש ישנים וקטנים אי אפשר כמעט לזוז בהם וגם הרבה ערביות שכל הזמן מגיעות חמולות לבקר אותם
בהצלחה בקלות ובידיים מלאות

ממליצה מאד מאד על הדסה הר הצופים
מהמיון בקבלה, חדרי לידה, מחלקה- בכל המחלקות יש צוות כל כך נפלא ואדיב וסלבני. היולדת מקבלת יחס כל כך מרכזי שזה מםעים
האשפוז באמת פחות מלבב, חדרים קטנים וצפופים, אוכל פשוט מאד, אבל לי זה שווה
חזרתי עם חוויה אחרת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה