דרוש מידע מידע על זיכוי כסף ביטוח לאומי או מס הכנסה

• הוסף לסימניות
בבקשה רק מידע של משהוא עם הוכחה, ו 100% עם הצלחה!!
עדכונים, בקשות, עזרה, ומידע, שאלות, ותשובות..
כנסו ורשמו את תגובתכם רק כאן.

• הוסף לסימניות
החזר מס על קבלות בגין תרומות עובד מעולה ואפשר לבצע עצמאית, פשוט וקל

• הוסף לסימניות
החזר מס על קבלות בגין תרומות עובד מעולה ואפשר לבצע עצמאית, פשוט וקל
פשוט וקל:
1. חובה לבדוק בסימולטור שאכן מגיע החזר ולא ההיפך
2. לוודא שאתם מודעים לחישוב המס אחרי שמתקבלת השומה שכל הזיכויים נכנסו כמו שצריך.

אני מטפל כרגע בעוסק שהגיש בעצמו דוחות וכבר כמה חודשים מתעסק עם תיקון הדוח

• הוסף לסימניות
שימו לב שלא יצא לכם חוב למס הכנסה במקום החזר. לכן חובה לבדוק קודם.
מי שלא מבין, עדיף לו לקחת מייצג.

• הוסף לסימניות
אין לי מה לגיד.. אני פשוט רוצה קישור, שאני כותב או, רושם וזהו סתמי לקבל את כספי שמגיע לי
(אני אומר את זה לדוגה )......

• הוסף לסימניות
כל הרואי חשבון האלו לאו דווקא מי שכתבת לוקחים בערך 20 אחוז אפשר לגשת ליותר זולים לא לוקחים סתם מהאינטרנט
א. צודק 100%
ב. לא סתם המלצתי, מכיר אותה, היא רו"ח שלי (לעמותה), והיא באמת תותחית ומומחית במיסוי.
ג. לפעמים הזולים יותר פחות מקצועיים, ולא מנצלים את הטבות המס עד תומם. מדגיש: לא תמיד. אפשר למצוא זולים וטובים.

• הוסף לסימניות
אני יועצת ומתכננת מס עם ניסיון רב ולוקחת 12%
כמובן מגישה אחרי בדיקה מקיפה [בחינם] של כל האופציות שיש
ווידוא שאכן מגיע החזר

• הוסף לסימניות
אם מגיע לי החזרים משנים קודמות,אבל אינני יודע איך לאתר תלושים מאז,יש איזה דרך פשוטה לאתר את התלושים או טפסי ה106 המעודכנים?האם המקומות בהם עבדתי מחויבים להנפיק לי אותם?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בשביל מה צריך מישהו שיעשה את זה,
אני שכירה ומגישה כל שנה ולא צריכה אף אחד שינגוס לי ברווחים.
תבדוק באנשים שמסביבך אם יש מישהו שעשה את זה, ואחרי פעם אחת אתה תדע מצוין לעשות את זה לבד.

• הוסף לסימניות
אם מגיע לי החזרים משנים קודמות,אבל אינני יודע איך לאתר תלושים מאז,יש איזה דרך פשוטה לאתר את התלושים או טפסי ה106 המעודכנים?האם המקומות בהם עבדתי מחויבים להנפיק לי אותם?
באזור האישי של מס הכנסה

• הוסף לסימניות
בדקתי שם,הטפסי 106 לא עדכניים ולא כוללים את כל ההכנסות שגבו מהם מס
זה מה שהמעסיק שידר
זה לא נתונים שמס הכנסה המציא
ככל הנראה גם מה שתקבלו מהמעסיק יראה כך

• הוסף לסימניות
מעסיק חייב למסור לעובד את הטופס עד ה- 31.03 של כל שנה (עבור שנת המס הקודמת)

• הוסף לסימניות
בדקתי, ומצאתי 3 לפחות שהגישו לבד ויצא להם חוב גדול למס הכנסה.
ממש לא נכון,
אם אדם עבד כל השנה במקום מסודר שהפריש למס הכנסה, ורב השכירים הם כאלה,
אין שום סיבה שיהיה חוב למס הכנסה וחבל סתם לגרום לאנשים לזרוק כסף לפח.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון,
אם אדם עבד כל השנה במקום מסודר שהפריש למס הכנסה, ורב השכירים הם כאלה,
אין שום סיבה שיהיה חוב למס הכנסה וחבל סתם לגרום לאנשים לזרוק כסף לפח.
מה לעשות שכל השכירים האלה גם שכחו שבמקרה הם משכו באותו שנה פקדון מהבנק או עוד כסף מתוכנית חיסכון ושכחו להכניס את זה לדוח? אבל מה לעשות שגם את זה מס הכנסה יודע... החזר מס לשכירים זה לא רק תלושים תרומות ביטוח חיים וסיימנו... אלא שנותנים את שירותי ההחזרים יועצי מס / רואי חשבון עושים את הבדיקה של הרבה מעבר על דברים שהלקוח אפילו לא חושב עליהם חבל על הצהרות כלליות כאלה שמפילות אנשים בפח,
ונגיד אישה שעובדת במקום 'מסודר'-תלוש אחד, ובאותה שנה ילדה ? אז היא תגיש את הדוח ה'פשוט' שלה באמת חבל על הכסף שהיא זרקה לפח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה