כלומר?משהו מאוד משוחרר
סוג של נוער נושר וכאלה?אני גם מחפש בשביל משהו ישיבה בחו"ל והוא רוצה משהו מאוד משוחרר מבחינת החברה ושהוא יכול להיות מה שהוא בלי פוזות , ומקום עם מצב וחברה ברמה גבוהה , מי שיודע אשמח
אולי נפתח על זה נושא שיראו את זה בא נראה עד כמה אנשים רואים פה
יש בווילרייקשלום וברכה ורק בשורות טובות בעז"ה.
אני מחפש לבחור ישיבה בן 20 ישיבה באירופה,
הבחור הוא מבית ליטאי אבל הוא עצמו יותר בקו חסידי,
מחפש ישיבה חסידית או כלל צגזרית שיש בה מקום לרוח החסידות ובחורים חסידיים.
גם אם אם יש קיבוץ או משהו כזה אשמח למידע.
שכוייע'ח!
הסגנון של הבחור זה בחור טוב אבל עם ראש מאוד פתוח שמחפש חברה מכילה ולא כבדה אולי גם נוער נושר יכול להתאיםסוג של נוער נושר וכאלה?
מה הסיגנון בחור
קפריסין נסגרה, צרפת נסגרה אחרי הרבה בלאגן... והרב של קפריסין פתח שוב, אני לא זוכרת איפה, אבל יכולה לברר, רק הקו שם היה לדעתי כללי מאד, לא דווקא קן חסידי כמו שמחפשים פה, היה שם ממש הכלאני יודע שיש בצרפת
אבל אין לי פרטים
אני יודע שבקפריסין היה אבל כמדומני נסגר
את התשובה שלי הגבתי בהקשר לשאלה הזו -קפריסין נסגרה, צרפת נסגרה אחרי הרבה בלאגן... והרב של קפריסין פתח שוב, אני לא זוכרת איפה, אבל יכולה לברר, רק הקו שם היה לדעתי כללי מאד, לא דווקא קן חסידי כמו שמחפשים פה, היה שם ממש הכל
ולא בהקשר לשאלה שלי שפתחה את הנושא בענין ישיבה חסידית.הבחור עדיין זקוק לישיבה משהו יכול לעזור
אתם מדברים כנראה על הישיבה בבוסייר שאכן נסגרה. אני דיברתי על ישיבה בפריז או אקס-לה-בן שהיא ישיבה של בחורים ישראלים שרוצים אווירה פתוחה נוחה וזורמת, ולגביה אין לי פרטים כאמור.צרפת נסגרה אחרי הרבה בלאגן...
המייל שלי הוא s321656456 שטורדל ג'ימייל וכו'השאלה אם אפשר להסתדר באירופה בלי להבין את שפת המקום(אולי כן. לא מספיק יודעת)
בישיבה בדאבוס הבחורים מדברים ביידיש עברית ואנגלית. יידיש בעיקר
מבחינת רמת הבחורים צריך שהבחור ידע לשבת וללמוד ברצינות
זה לא מקום לטיפול בבעיות
כן מקום נפלא ללמוד ברוגע ובשמחה
את המס' של הבחור אני לא יכולה לכתוב כאן
אפשר לכתוב מייל לדוגמא כך: 123abcd שטרודל גימייל..
הנושאים החמים