דרוש מידע מידע על ליווי של שרה אנסבכר למעצבות ואדריכליות

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על הליווי שלה איך זה האם באמת אפשר להתקדם איתה אשמח לשמוע ממי שהייתה אצלה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת המלצות על שרה אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שאין מידע /המלצות?
אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
היא שולחת תכנים ברשימת תפוצה במייל

• הוסף לסימניות
התכנים שלה יפים מאד
גם ההרצאות בזום שהיא עורכת מדי תקופה היא מסבירה מאד ברור ונשמע נכון ...
אבל, אני מחפשת משהיא שלקחה את התוכנית לווי שלה ויש לה המלצות ...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על מה מדובר.
מי זאת שרה אנסבכר? אלו הרצאות יש לה?
אני מתעניינת בתחום

• הוסף לסימניות
אולי יש המלצה על מנטורית חרדית אחרת (לתחום עיצוב פנים והום סטיילינג)?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מישהי

• הוסף לסימניות
ממליצה מאודדד!!
היא אלופה גם בקטע של שיווק ותמחור
וגם נותנת מענה בתחום המקצועי של אדריכלות ועיצוב.
היא ממש בונה לך תוכנית לפי השאיפה שלך לאיפה את רוצה להגיע ומלווה אותך לאורך כל הדרך עד להצלחה.

• הוסף לסימניות
שלום לכולן!
אני לקחתי ליווי של שרה אנסבכר, והיא אלופה!!!
מקצועית ברמה אחרת! היא מלווה כל מי שלמדה את המקצוע ורוצה לעמוד על הרגליים בכוחות עצמה.
היא עזרה לי לברר עם עצמי מה אני רוצה, מה השאיפות שלי ולאן "לכוון את הוויז", ומילאה אותי בדלק לטווח ארוךךך.
ממליצה בחום! עדיין מתלבטת? התקשרי אלי: 052-717-8682 מיכל גנדל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה