- הוסף לסימניות
מה הכוונה עזר?הוא עזר לי בזמן קריטי שהיה לי אבל לדעתי הוא עובד בשיתוף פעולה עם המשטרה הציונית
נתן אבחון טוב?
שלח לאנשי מקצוע?
ומה הכוונה שיתוף פעולה עם המשטרה?
מה הכוונה עזר?הוא עזר לי בזמן קריטי שהיה לי אבל לדעתי הוא עובד בשיתוף פעולה עם המשטרה הציונית
הוא שינה את המצב שלי ממצב אנוש לינוני עד קשהמה הכוונה עזר?
נתן אבחון טוב?
שלח לאנשי מקצוע?
ומה הכוונה שיתוף פעולה עם המשטרה?
אני מכיר ממש מקרוב אברך שהיה שם; י.מ. וידיסלבקי טען שהאברך עקשן והוא לא רוצה לשלוח אותו לאף אחד כי הוא טוען שזה בזבוז , הוא החזיר את הכסף, - לי זה נתן רושם שהוא לא ידע לאבחן/החליט לבחור לקוחות קלים יותר. אולי אני טועה.מי עוד מכיר ??
אין קשרהשאלה הראשונה היא מה ההכשרה שלו. השם וידיסלבסקי מוכר לי ממשהו שקשור לעסקים והרבה אנשים נפלו שם ואיבדו הרבה כסף, אבל אולי זה לא אותו אחד. צריך לבדוק קודם כל מיהו באמת ואיזה תעודות יש לו. כמובן צריך שיהיו לו תעודות ממקומות מוסמכים ולא סתם כל מיני קורסים קיקיונים שצצים כמו פטריות אחר הגשם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים