מידע על מחשב

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על מחשב דל LATITUDE E6337?

זה די דחוף לי ולא מצאתי מידע ברשת.

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על מחשב דל LATITUDE E6337?

זה די דחוף לי ולא מצאתי מידע ברשת.
מה אתה מעוניין לדעת?
והאם דווקא על דגם זה ספציפי.
אלו מחשבים מסדרה של חברת dell ברמה מאוד גבוהה כמעט מכל הבחינות חוזק יציבות איכות החומר הפנימי ועוד...
בנוסף מבחינת המחיר אלו מחשבים יקרים (אפי' פי 2.5) בהשוואה לסדרות הרגילות שלהם על אותו מפרט תכני.

• הוסף לסימניות
מישהו מציע לי לקנות מיד שניה דווקא את הדגם הזה

• הוסף לסימניות
מישהו מציע לי לקנות מיד שניה דווקא את הדגם הזה
נכון שהמחשבים האלו ניתן לקנות אותם מיד שניה אבל זה לא נגמר בזה
כיון שכל מחשב צריך בדיקה בפני עצמו מה עשו איתו כמה זמן הוא על הכביש באיזה תוכנות השתמשו איתו בדיקה של החומרה
וכן גם מה המחיר ביחס לכל אלו ועוד.

• הוסף לסימניות
הייתי מוכר עשרות כאלה בשנה לפני 3-4 שנים, שאז הם נמכרו בני 3 שנים מחברות שהחליפו/שדרגו את צי המחשבים שלהם
היום זה כבר יד 3, לפחות
לדעתי לזרוק כסף לפח
מחשב כבד מגושם, איטי יחסית, והסוללה קרוב לודאי שלא תחזיק קיבולת סבירה בזמן הקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה