מידע על מצב הקליטה במדויק בזמן אמת! 'גשש הקליטה' להורדה חינם

• הוסף לסימניות
תוכנת "גשש הקליטה" מבית מכון כתר תורה.

התוכנה המומלצת לזיהוי הקליטה בפועל במחשב.

קורה לכם שהקליטה מורטת לכם את העצבים? המחשב מראה כאילו יש קליטה מלאה, בעוד שהכוונה איננה אלא על טווח הנתב מהמחשב, ואילו הקליטה בפועל לקויה.

תוכנה זו תתן לכם כמה אפשרויות לזהות את מצב הקליטה האמיתי הנוכחי בפועל.

התוכנה כוללת ניטור מוחלט, עם אפשרות הדלקה וכיבוי על מיקום כלשהו במחשב, וכן התראות על מצב הקליטה הניתנים לכיבוי ולהדלקה.

גם אפשרות נוספת יש בתוכנה זו, שתוכלו לראות את שם הנתב הנוכחי, באם תרצו, ללא צורך בפתיחת סמל הווייפיי של וינדוס במגש המערכת.

הפתעה נוספת ממתינה לכם בתוכנה, כאשר תרצו להקים חסימה זמנית על המחשב, לשם סיבה כלשהי, תלחצו פעמיים על הסמל במגש המערכת, וראה זה פלא, התוכנה תיעלם ובמקומה יופיע סמל ריק, שבמקום תפריט הקשר בו תהיה אפשרות חסימה ופתיחה, תוכלו להסתיר גם את מצב זה על ידי לחיצה פעמיים על הסמל הזה, ובכך לחזור לתוכנה כמות שהיא, עם או בלי החסימה, תוכלו תמיד לחזור ולפתוח או לסגור לפי הצורך.

לסרטון ביוטיוב - של הגירסה הישנה - ללא שם נתב: לחץ כאן.

להורדת התוכנה ללא חילוץ: לחץ כאן. עם חילוץ: לחץ כאן.

כדאי לכם סתם כך גם לבקר בקטלוג שלנו וכן בתיקיית הדרייב שלנו.

בהצלחה רבה לכולם!!

• הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד אולי תוכלו לעזור פה:

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד אולי תוכלו לעזור פה:

תודה רבה!!!
כמובן שיש בעזה"י!

'לידע ולהודיע' ב-200 ש"ח (ניתן לשלם מכספי מעשרות - לכל הדעות, נא לציין אם כן).
מפרט - בתמונה למטה.

אם אתם רוצים משהו דומה שיפעל קבוע, בלי קשר לאינטרנט, כולל הסרטות מסך וכו', בא להגיש בקשה אישית, ונשמח לסדר בל"נ איה"י, תמורת תרומה כלשהי למכון כתר תורה.

לידע ולהודיע - פרסומת - תיקונים1.jpeg

• הוסף לסימניות
כמובן שיש בעזה"י!

'לידע ולהודיע' ב-200 ש"ח (ניתן לשלם מכספי מעשרות - לכל הדעות, נא לציין אם כן).
מפרט - בתמונה למטה.

אם אתם רוצים משהו דומה שיפעל קבוע, בלי קשר לאינטרנט, כולל הסרטות מסך וכו', בא להגיש בקשה אישית, ונשמח לסדר בל"נ איה"י, תמורת תרומה כלשהי למכון כתר תורה.

צפה בקובץ המצורף 1080447
זה גם מראה על מה הוא הקיש במקלדת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוקיי אבל איך הוא מצא וירוס או שככה זה?
גם האנטי וירוס של מיקרוסופט מזהה את זה כוירוס

• הוסף לסימניות
אוקיי אבל איך הוא מצא וירוס או שככה זה?

זה ענין של מוניטין (מפרסם לא ידוע) וכיוצא בד"כ, אבל לא וירוס חלילה.
הרבה מתכנתים פרטיים נפגשים בקשיים האלו מול גוגל ומייקרוסופט, ואצ"ל מחלקי התוכנות הפרוצות, שהרבה פעמים הפריצה נחשבת 'קובץ מסוכן' עבור גוגל ומייקרוסופט ושאר האנטיוירוסים.

אבל יהא כלל זה נקוט בידך, אם התוכנה מאנ"ש וממקור מוכר - התקן ללא חשש, אם זה 'מפי השמועה' כזה שמסתובב - אל תקח סיכון, אלא א"כ הוחזק אצל אחרים שכבר ניסו והכל טוב בעזה"י.

בהצלחה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה אולי לא המקום, אבל אני רואה שיש לכם תוסף לתג 'המכין לוורד', אפשר פירוט מורחב מה כולל התוסף?
עריכה: הבחנתי כעת שיש לכם סרטון בנושא. תודה.
קידוד, פירוק וחיבור מסמכים, וכו'.
1646746251646.png

זה הולך טוב עם 'הממיר המופלא', פעם זה היה תוכנה אחת.
1646746304543.png

• הוסף לסימניות
קידוד, פירוק וחיבור מסמכים, וכו'.
צפה בקובץ המצורף 1080660
זה הולך טוב עם 'הממיר המופלא', פעם זה היה תוכנה אחת.
צפה בקובץ המצורף 1080663
רק מעדכן אתכם שיש תוסף משוכלל מאוד כבר למעמדי תג שכולל כבר את כל הפונקציות האלו והרבה יותר מכך ראה כאן.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק מעדכן אתכם שיש תוסף משוכלל מאוד כבר למעמדי תג שכולל כבר את כל הפונקציות האלו והרבה יותר מכך ראה כאן.
בהצלחה.
אם בדקת את שניהם לעומק אז בדקת (לא זכור לי שקנית...).
אני לא בדקתי אז אני לא יודע מה יותר טוב ומה כולל את מה.
בכל אופן, לכל אחד יש את המעלות והחסרונות שלו, ואת המחיר שלו.
ויש עוד דברים חוץ מזה שעוד יותר חשובים אפילו...

• הוסף לסימניות
אם בדקת את שניהם לעומק אז בדקת (לא זכור לי שקנית...).
אני לא בדקתי אז אני לא יודע מה יותר טוב ומה כולל את מה.
בכל אופן, לכל אחד יש את המעלות והחסרונות שלו, ואת המחיר שלו.
ויש עוד דברים חוץ מזה שעוד יותר חשובים אפילו...
אוקיי, רק ציינתי למקרה שלא ידעתם על קיומו של השימושי לוורד.
הסתמכתי לפי מה שאתם מראים בסרטון, וראיתי את הסרטונים של שני הסרגלים הנ"ל.
בגדול, למי שיודע חיפושים והחלפות רוב הדברים בתוסף הראשון הם רק קיצורי דרך, ובממיר המופלא ישנם את הדברים היותר מורכבים, ועדיין כל זה יש בשימושי לוורד, ואף יותר.
אדרבא, כמי שמשתמש עם השימושי לוורד אשמח לשמוע שיש דברים מועילים נוספים.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אני לא בניתי את הפקודות של שני הסרגלים האלה, ואני גם לא יודע להשתמש, רק בפקודות הפשוטות, והסרטונים שעשיתי הם להיכרות בסיסית ביותר שנעשו ע"י מישהו שלא יודע להשתמש כ"כ.

אני רק בניתי את ה'עטיפה' שעושה את זה לתוסף ולתוכנה, אך שורות הקוד של הפקודות עצמן - כתב אותן אחד השותפים שלי שמתמצא בענייני תג והמסתעף.

בכל אופן, ידוע ידעתי על 'שימושי לוורד', הוא תוסף יפה מאד, וכמו שאמרתי, יש כמה סוגים, ולכל אחד מעלות וחסרונות משלו, ויש עוד דברים כמו מחיר ושירות ועוד.

אתה מתווכח על כבוד של מי? מה הקשר במה שאתה כותב?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה