כללי מידע על סבסוד קורסי עיצוב גרפי

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאמינה שיש פה בפורום לא מעט שלמדו עיצוב גרפי או כל מקצוע אחר באחת המכללות ונעזרו ע"י מילגות או סבסודים שונים.
אודה מאוד על כל מידע על מקומות שמסבסדים לימודים כאלה ומה התנאים פחות או יותר.
תודה לכל העוזרים:)

• הוסף לסימניות
שמעתי לאחרונה על ארגון שנקרא "תמך"- המעניק מלגה משמעותית מאוד (כ80%!) בתנאים מסויימים
02-5388665
ניתן כמובן לפנות לעיריה במקום מגורייך ולשאול.
אפשר גם לפנות למפת"ח הידועים ולראות במה יוכלו לסייע
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו אני במגעים עם תמך

המילגות שלהם אם אני לא טועה זה רק לעיצוב אתרים

וצריך סבלנות רבה ביותר לעבוד איתם

"פתאום המילגות מוקפאות תנסי עוד שבועיים"...

תפני למכללות ולבתי ספר לעיצוב זה בדר"כ עובר דרכם!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונים אשמח לשמוע עוד פרטים, כל פרט מקדם אותי ועוזר לי הרבה מאוד!
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
ידוע לך על משו?
כי גם אני מעונינת בסבסוד.

• הוסף לסימניות
לומדה פירסם השבוע
לימודי עיצוב גרפי
איור דיגטלי
וצילום
ברמה גבוה מאוד!!!!

ויש להם סבסודים גדולים
מחיר קורס 1900 ש"ח!!!

מה שעולה בכל המקומות האחרים 11000 ש"ח!
שווה לך לבדוק שם
שמעתי שיש להם מרצות מעולות!!!

• הוסף לסימניות
קמח
בדרך כלל 50% סבסוד

• הוסף לסימניות
את צריכה לשאול את מקום הלימודים שלך, האם הקורס שאת מבקשת ללמוד מאושר ע"י התמ"ת, כי רק בתנאי זה תוכלי לקבל את המילגה.

• הוסף לסימניות
אוקיי,
אני רוצה ללמוד בבית ספר לתקשורת(לימודי פוטותרפיה).
אני אודה לכם אם תכוונו אותי ספציפית למקומות שנותנים את המלגה הכי גבוהה ומשתלמת.
לאו דווקא דרך משרד החינוך.
תודה רבה לעונים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה