דרוש מידע מידע על סיוע לילד נכה

• הוסף לסימניות
יש לנו ילד עם תסמונת נדירה בן כשנתיים
בגלל צרכים רפואיים וצורך בהשגחה צמודה בלילה אנחנו צריכים לסגור מרפסת שצמודה לחדר השינה שלנו (בנוסף מדובר בדירה שכורה)
מדובר בעלות מאד גבוהה כ15000 ש"ח
הוא הולך לעבור ניתוח בעוד שבוע וזה צריך לקרות עד אז
דרוש לנו בדחיפות מידע האם אנחנו זכאים לסיוע מהמדינה עבור זה
או אם יש עמותות או נדיבים שיכולים לעזור בעניין
תזכו למצוות
נשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
יש לי מס' של עמותה שאולי יכולה לעזור
(עזרה בסכום משמעותי לפני מס' שנים)
בכ"א אם יש לכם עו"ס נחמד/ה אולי שווה לנסות לשאול

• הוסף לסימניות
כדאי להתייעץ עם טובי הוכמן מעזר מציון,
יש לה המון מידע בכל מה שקשור לילדים נכים, קצבאות וכו'

• הוסף לסימניות
תנסו בווראייטי או בקרן אריסון
ואם תתנו לי כתובת מייל אוכל לשלוח לכם רשימה שלמה של קרנות שעוזרות בדיוק לדברים הללו
מאוד מאוד יעיל
יש גם סיוע מהמדינה אבל זה לפחות שנה המתנה

• הוסף לסימניות
יש לי מס' של עמותה שאולי יכולה לעזור
(עזרה בסכום משמעותי לפני מס' שנים)
בכ"א אם יש לכם עו"ס נחמד/ה אולי שווה לנסות לשאול
תודה על התשובה
תוכלי לתת לי את הפרטים של העמותה
אני אנסה גם אצל העוס אבל היא לא כל כך נחמדה

• הוסף לסימניות
תנסו בווראייטי או בקרן אריסון
ואם תתנו לי כתובת מייל אוכל לשלוח לכם רשימה שלמה של קרנות שעוזרות בדיוק לדברים הללו
מאוד מאוד יעיל
יש גם סיוע מהמדינה אבל זה לפחות שנה המתנה
אשמח לקבל את הרשימה
imunmichalאין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה