דרוש מידע מידע על סמינר בעלז ירושלים.

• הוסף לסימניות
מהי רמת הלימודים?
רמת הקושי להתקבל....
האם כל הבנות בעלז?
מה עם בגרויות?
כל מידע תעזור
מי המנהלת?
והיכן ניתן להירשם

• הוסף לסימניות
בה'-ו' יש גם בנות לא בעלז, לפני כן נראה לי כולם בעלז

• הוסף לסימניות
אה.
ומכניסים לא בעלז?

• הוסף לסימניות
אני למדתי בבעלז בבני ברק, ממש ממש לא כולם בעלז!!! (אני לא)
גם בירושלים לא כולם בעלז,
אין בגרויות, יש מבחני חוץ

• הוסף לסימניות
אני למדתי בבעלז בבני ברק, ממש ממש לא כולם בעלז!!! (אני לא)
גם בירושלים לא כולם בעלז,
אין בגרויות, יש מבחני חוץ
השאלה זה לפני כמה שנים
ואיזה מסלולים לומדים...

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש הרבה יותר לא בעלזא מאשר בירושלים,
האם את מדברת על סמינר או על תיכון? - 2 דברים אחרים, מנהלות אחרות, אוכלוסית בנות שונה, תנאים אחרים, וגם מאוד משנה על איזה עיר את מדברת, ירושלים, בית שמש, אשדוד אן בני ברק.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו רואה שמדובר על ירושלים,
תיכון - קשה להאמין שיקבלו, המנהלת גב' אוסטרליץ
סמינר - מקבלים הרבה יותר, המנהלת גב' כהן

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש למישהו את המספר שלה.
וכן אשמח לשמוע בפרטי על הסמינר.

• הוסף לסימניות
עם מי אפשר לדבר שם בקשר לרישום?

• הוסף לסימניות
יש לכם את המספר של רכזת אנגלית בהתמחות של סמינר בלזא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה